Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted hogy esik valaki szerelembe?
Nálam úgy volt, hogy megismertem egy ifjúsági csoportban (én voltam 16, ő 21), oda mindketten hetente eljártunk, ott jól megismertem egy év alatt úgy, hogy négyszemközt szinte nem is beszélgettünk, csak csoportban.
Mikor megismertem annyira, hogy felismertem benne mindazt a fantasztikumot, ami benne van, egyszercsak bumm. Kb. egyik napról a másikra kitört rajtam a szerelem.
Sajna két évbe telt, míg ez kölcsönös lett, addig én nem tehettem kb. semmit. Aztán bepörögtek a dolgok. Már jó pár éve a férjem.
Változó. Mondjuk szerelemnek én akkor hívnám, ha ismerjük személyesen is az illetőt. Ha nem akkor inkább vonzódás. Legutóbbi lányt például, amikor először láttam, már akkor is megjegyeztem magamnak, hogy: -hmm... szép...
Aztán el is felejtettem kb. Majd amikor először beszéltünk, nem igazán volt szimpatikus, de ahogy összefutottunk még párszor, egyre jobban megismertem, és egyre inkább tetszett. Mostanra annyira, hogy nem is tudok másra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!