Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért egyre kevesebb nő esik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért egyre kevesebb nő esik szerelembe a párja iránt?

Figyelt kérdés
Hamar véget is érnek ezek a kapcsolatok. Biztos nagyon sok férfinál is ez van, de egy férfi ha nem is annyira szerelmes, de a jó a szex, akkor sokáig az adott nővel maradhat, ha amúgy monogám típus a férfi. Mégis mostanság és egy pár éve egyre több női ismerőst hallok beszámolni róla, hogy ha van is párja x hétig, hónapig (manapság egyre ritkább a több éves kapcsolat)akkor nem lesz szerelmes az adott férfiba. Pedig az rendes, tisztességes, külsőleg sem rossz és belső értékei is rendben vannak. Sajnos én is férfiként nem egyszer szívtam meg, hogy nem volt szerelmes belém az adott nő. De egyre több férfitársat is hallok erről beszámolni, hogy nem szereti őket rendesen az ,,asszony" és szakítás a vége.
2016. dec. 3. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Mivel rájöttek, szerelem nélkül is össze lehet járni szexelni. Akkor meg minek a szerelem? Az csak kínlódás szakításkor.
2016. dec. 3. 15:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez megint egy olyan kérdés, amikor csak az egyik nemre van ráhúzva egy adott dolog. Szerintem mindkét oldalon hasonló arányban vannak az arányok, legalább annyi elhanyagolt nő él párkapcsolatban, mint férfi.
2016. dec. 3. 15:06
 3/6 Költőnő? ***** válasza:
100%
Javíts ki, ha tévedek, de ha egy férfi csak a szex miatt marad benne a kapcsolatban, az sem szerelem.
2016. dec. 3. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
A pénzbe annál többen szerelmesek.
2016. dec. 3. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát figyelj, a "jó a szex" általában azt jelenti, hogy a férfinak jó, nem a nőnek. Ha emellett még érzelmek sincsenek, akkor miért érné meg a nőnek?? Eleve miért érné meg a nőnek olyannal lenni aki csak a szex miatt akarja?? Jéé tényleg ez olyan kedves és jóleső tudat lehet a nőnek, hogy csak szexuális segédeszközök... Egyszerűen kiábrándultak a nők a pasikból és most már semmi sem kényszeríti őket arra, hogy elviseljék és kiszolgálják őket. Itt is tökéletesen látszódik ez a kettős mérce: ha a férfi csak a szex miatt marad az oké, de ha a nő nem szerelmes az felháborító.
2016. dec. 3. 15:52
 6/6 anonim ***** válasza:
95%
Én előbb szoktam szerelmes lenni, és aztán jövünk össze... Ha valaki a kapcsolat alatt várja, hogy majd szerelembe esik, az már rég rossz.
2016. dec. 3. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!