Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van annyi határozott céltudatos magabiztos nő? Régen miért volt kevesebb?
Nem találom a párom mert minden nő ilyen egyszerűen nincsenek csendes visszafogott félénk lányok.
Régen sokkal több ilyen nő volt apám nagypapám mesélte, hol vannak az ilyen nők
Na ja,egyre kevesebb van!
De elmondom neked a külsőre,viselkedésre szerénynek tűnő nők is otthon szeretnek sárkánykodni,parancsolgatni!
Sőt ha felmész egy bdsm társkeresőre ott is olvashatod hogy a sub nők se minden domináns férfit fogadnak el,feltételeik vannak!Ha így folytatódik akkor rengeteg magányos,ideggyenge ember lesz hatalmas nagy vágyakkal,amiknek nem felel meg több mint a férfiak 5%-a!
Miért baj az ha valakinek céljai vannak???
Legyen a férfiaknak is!
Nyilván egyszerűbb egy szolgalelkűvel.....
4-es sok férfinak az a célja hogy egy normális nőt megismerjen!!!Ez egy cél!
De a Ti elvárásotok már kész horror!
10-es virágokat az őltözömbe-)
Aki leborulhat a lábaim elé,annak ez nagy kiváltság lenne!
Mennyi az az annyi? 5 darab?
Nagyon ritka az olyan nő, akinek egy férfiéhoz hasonló ambíciói vannak, a legtöbbjük magabiztossága egy fals önbizalomból fakad, amit a Facebookon kapott lájkok meg seggnyaló kommentek generálnak, ezt a kártyavárat pedig pár szóval le lehet rombolni. Tapasztalat. Nagyjából mindig ugyanannyi volt a valódi értelemben vett ambiciózus nők aránya, az ilyen nők már ott voltak a fáraó udvarában és a szultán háremében is, de a számarányuk soha nem változott, manapság azért tűnik úgy, hogy többen lennének, mert a közösségi oldalak olyan szinten felpumpálják az egójukat, hogy szinte még a legutolsó bányarém is Miss Universe-nek hiszi magát, viszont az ilyen nők egóját olyan könnyen ki lehet pukkasztani, mint egy szappanbuborékot. Az "alfa nők" aránya a társadalomban kb. fél százalék, ők azok, akik valóban céltudatosak és az önbizalmuk szilárd alapon áll, a többi wannabee csak egy brutális egó hizlalás eredménye. A legtöbb nőnek nincsenek túl nagy ambícióik, az életútcéljuk nagyjából kimerül annyiban, hogy legyen egy társadalmi ranglétrán magasan álló férfi az oldalukon, aki biztosít nekik egy relatíve kényelmes életet meg talán pár gyereket és ennyi, itt ki is finganak azok a hű de nagy ambíciók. Azok a nők, akikkel az emancipálódást reklámozzák, vagyis az üzleti és politikai életben sikeres nők az esetek túlnyomó részében boldogtalanok, mert a természetükkel szembemenő dolgot csinálnak, kvázi férfiakká válnak és férfias viselkedésformákat sajátítanak el, amik úgy hatnak a női énjükre, mintha egy férfit kényszerítenél szoknya viselésre és ülve pisálásra.
A nők nagy része most is olyan, mint a nagyanyáik voltak, csak manapság azt a káros életmódot kényszerítik rájuk, hogy nekik igenis férfiként kell viselkedniük és úgy is kell élniük, holott ezt az életmódot max. 1000-ből 5 nő képes valóban élvezni és sikerre vinni, a többi egyáltalán nem akarja, de mivel félnek a megbélyegzéstől és a kiközösítéstől, így inkább úsznak az árral és úgy tesznek, mintha hatalmas buli lenne a dolog, holott belülről folyamatosan emészti őket a bánat és a depresszió.
Én annak idején csendes, visszafogott, félénk lány voltam, aki alkalmazkodott a pasihoz, annak igényeit teljesen kiszolgálta, és a saját igényeimet a másik alá helyeztem.
Tudod mi történt? Kihasználtak, megcsaltak, eldobtak, öngyilkossági kísérletbe kergettek, mert az a csendes személyiség nem bírta el azt, hogy a szeretet nem lett szeretettel viszonozva.
Ezért visszaváltoztam azzá, aki akkor voltam, mikor még úgy gondoltam nekem nem kell pasi (10-15 éves korom között)... Csak már komolyabb felfogással, rálátással, intelligenciával.
Ez annyit takar, hogy vannak céljaim a karrierben, folyamatosan nézem, merre felé tudnék még kiteljesedni, jobbá válni. Van kapcsolatom, viszont párom a csendesebb, nagy erőfeszítést igényel nem elnyomnom őt, mivel nem egy határozott típus, viszont hagyni akarom kibontakozni.
Régen azért volt kevesebb, mert nem voltak rászorulva, hogy azok legyenek. A férjük éjjel-nappal dolgozott, vitte haza a pénzt, nekik csak annyi dolguk volt jobb esetben, hogy főzzenek meg takarítsanak, gyereket neveljenek.
Manapság viszont már sok a szingli nő, akik csak úgy tudják megállni a helyüket a világban, ha talpraesettek és magabiztosak, máskülönben eltapossák őket a munkaerőpiacon. Maguknak kell megkeresniük a pénzüket, albérletet/lakást fizetni, esetleg egy autót fenn tartani, ruhákat, kozmetikumokat venni, mindent maguknak kell. És ehhez nem lehet valaki tutyimutyi.
Itt a fő probléma az inkább, hogy te nem vagy magabiztos egyáltalán, ezért tudat alatt úgy érzed, hogy egy félénk, gátlásos lánynak meg tudnál felelni, mert ő még nálad is gyengébb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!