Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy gyorsan esik szerelembe valaki?
Figyelt kérdés
Szinte mindenki azt írja, hogy az nem szerelem, ha gyorsan, pár mondat után lesz valaki szerelmes. Szerintem ez a logikusabb, velem eddig csak ilyen volt (igaz, sosem volt kölcsönös), el se tudom képzelni, hogy valakibe ne a villám csapjon be ilyenkor, hanem lassan erősödjön benne. Amúgy úgyse ismeri meg az ember a másikat teljesen sohasem, nagyon is csak lakva.2018. jan. 6. 17:47
1/6 anonim válasza:
Engem, bár kevès eset volt, mindig villámcsapáskènt èrt. Viszonzott volt.
2/6 anonim válasza:
Szerintem a régóta egyedül lévő, a szeretetre már nagyon éhező embereknél gyakori lehet - már attól elindul bennük valami, ha kedvesen szólnak hozzájuk.
4/6 anonim válasza:
Ha megtalálod az igazit akkor igen. A szerelemhez nem kell ismerned a másikat. Én úgy vagyok vele, hogy aki csak azután lesz szerelmes, hogy megismeri a másikat, az nem a másikba szerelmes, csak bizonyos tulajdonságait szereti.
Az igazán jó párkapcsolat úgy kezdődik, hogy találkozol valakivel, és tudod, hogy hozzád tartozik. Teljesen más érzés, mint egy fellángolás vagy vonzalom. De ilyenben kevés embernek van része és nem is mindenki fogékony az ilyen mélyebb dolgokra.
5/6 anonim válasza:
Első látásra csak fellángolás és vonzalom van. A szerelem szerintem sokkal mélyebb attól, hogy valaki hogy néz ki, vagy mit gondolok bele. Ha egy ilyen hirtelen fellángolás után megismered az illetőt, és pozitív dolgokat látsz/hallasz, akkor alakul át szerelemmé. Szeretni valakinek a lelkét/személyiségét lehet igazán, és csak azt is érdemes, legalábbis ha hosszabb távra tervezel, hiszen a test megöregszik. Ha veled eddig még csak ilyen szerelemélmény történt meg, amit leírtál, akkor viszont egyértelmű, hogy így gondolod. Velem már volt mind a kettőféle, viszont az első nem sorolható a teljes értékű, igazi szerelemhez. Főleg a viszonzotthoz nem.
6/6 A kérdező kommentje:
Ez nem kinézet vagy belegondolás, ekkor is a belsőbe szeret bele az ember. Szerintem nagyon gyorsan látszik az, ha a szerelmeddel találkozol, már az első szavaiban is minden benne van.
2018. jan. 7. 04:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!