Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka annak, hogy gyorsan szerelembe esek? Mit lehet tenni ellene?
Ha összeismerkedek egy lánnyal, aki nagyon tetszik és kedves velem, akkor szinte pár randi után beleszeretek. Nem értem miért van ez, nagyon sokszor estem már pofára emiatt, rengeteg csalódás is ért. Míg nem jövünk össze, simán tartom a távolságot, de ahogy elcsattant az első csók, mintha egy visszaszámláló indulna el, nagyon kevés idővel, nem tudok ellene tenni. Nem vagyok egyáltalán önbizalom hiányos, szüleimmel mindig nagyon jó kapcsolatom volt, szóval nem ez lehet a forrása. Elég érzékeny, bújós és szeretetigényes férfi vagyok (persze emellett férfiasan viselkedek, legalábbis igyekszem), de egyre jobban azt veszem észre, hogy ezek nem túl pozitív tulajdonságok.
Ha valakibe nem szeretek bele 2-3 találkozó után (főleg ha lefekszünk egymással), akkor utána már biztos nem leszek az. Az a gondom ezzel, hogy mire megismerem a lányt, már teljesen odáig vagyok, és persze kiderül, hogy mégsem illünk össze, ekkor meg már elég nehezen szakítunk (könnyen elérem, hogy a lány is belém szeressen), jön a se veled se nélküled állapot, majd a szakítás után a túl sokáig tartó rossz kedv. Hogy tudom "késeleltetni" a szerelembe esést? Lehet ezt egyáltalán, vagy ilyen vagyok, nincs mit tenni? Egyelőre nem tudom befolyásolni, és így nem tanulok a saját hibámból sem :(
27F
Az a baj, hogy épphogy folyamatosan kapcsolatban vagyok, rengeteg kapcsolatom volt már. Volt 2-3 éves és persze pár hónapos is; egyiknek vége, egy hónap múlva már mással vagyok.
Az viszont mindig igaz volt, hogy vagy egyből szerelmes leszek, vagy egyáltalán nem.
Az lehetséges, hogy nem adott lányokért vagyok oda, hanem magáért a szerelemérzésért?
Ne nyűglődj ezen, én is ilyen voltam. Kaland és kész. Aztán jött valaki, akiből nem szerettem ki 2 hét múlva sem :)
Nyugi, és élvezd, összefutsz azzal, aki tovább tart, mint két hét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!