Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok szerelembe esni?
Taszít ha valaki nagyképű, ha negatív, önző, ha a párjától függ, de sajnos az is ha túl figyelmes, megfojt a szeretetével. Nekem már az is sok ha valaki 1-2 naponta keres vagy folyton éreztetni akarja velem hogy szeret, ölelget, puszilgat, vagy körém szervezi az életét, egyszerűen megfulladok ettől.
Azt hiszem túl magasra tettem a mércét, emiatt válogatós vagyok párkapcsolatok terén, változtatni szeretnék ezen csak nem tudom hogyan. Volt már valakinek hasonló problémája? Nagyfokú szeretetet és tiszteletet több ember iránt is éreztem már, de vonzalom még senkinél nem tudott kialakulni, ezért is mentek tönkre az eddigi kapcsolataim.
“Nekem már az is sok ha valaki 1-2 naponta keres vagy folyton éreztetni akarja velem hogy szeret, ölelget, puszilgat, vagy körém szervezi az életét, egyszerűen megfulladok ettől.”
Akkor neked egész egyszerűen egy ugyanilyen mentalitású párt kell találnod. De ha szerelmesek lesztek, úgyis minden nap beszélni akartok majd...de azt nem tudnám megmondani, miért nem esel sosem szerelembe. Lehet túlidealizáltad ezt az egészet és igazából csak önmagad klónjába tudnál beleszeretni.
Pont ez a baj, itt a jó idő, nekem meg ilyen hülyeségek járnak a fejemben.:D
Az a baj hogy én még ilyen mentalitású emberrel nem találkoztam, vagyis csak eggyel, de ő is szinte megszállottként viselkedett pár hét után. De nem baj, akkor várok tovább, aztán majd csak lesz valami.
Talált süllyedt, a szüleim sosem szerették egymást, sokszor ment a veszekedés hogy elválnak, de egy idő után ez csendes elhidegülésbe ment át. Soha egy szeretlek nem hangzott el a szájukból, egy csók, puszi, ölelés, nem szerették egymást és ezt nem is titkolták. Valószínűleg ez is közrejátszik abban hogy nem tudok mit kezdeni az erősebb érzelmi kötődésekkel.
Én nem tartom magam ridegnek, szimplán csak nem vagyok közvetlen, de ha valakit közel engedek magamhoz akkor tudom szeretni, csak ahogy írtam a vonzódás nincs meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!