Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, férfiak van köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak van köztetek olyan aki nem tud szerelembe esni?

Figyelt kérdés

Úgy értem van olyan aki sose volt szerelmes? Sose tudott kötődni egy lányhoz sem érzelmileg?

Illetve mentetek bele úgy komoly kapcsolatba (pl. be is mutattátok a lányt otthon, szülőknek barátoknak stb) hogy vártátok hogy idővel beleszerettek a lányba?

2017. okt. 4. 17:38
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Érzelmileg tudok kötődni bárkihez, szerelmes eddig úgy egyszer voltam (ha nem veszünk bele olyan hülyeségeket, hogy plátói meg gyerekszerelem), de már valószínű nem tudnék és nem is akarnék szerelembe esni. Nem az én világom.
2017. okt. 4. 17:41
 2/7 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ilyen nincs, csak mindenkinél máshol van a léc. Valaki kicsit állatiasabb, így könnyebben szerelembe esik, az intelligensebbek meg általában nehezebben.
2017. okt. 4. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:

13-20 éves koromban 5-ször szerelmes voltam (fél-másfél évekig) és mind az 5 lány átvert/nem viszonozta az érzéseim. Azóta nem voltam szerelmes, ezt eléggé kiölték belőlem.

Viszont a csajozásban azóta virágoztam ki. (Külsőre jól nézek ki, csak kamaszként bénácska voltam.) Úgy vagyok vele, hogy egy lány sem szerethet engem soha, akiket én szeretek, úgyhogy tök lazán ismerkedem, mert nem gondolom hogy szeretni fognak. Sok lánnyal szexeltem és voltak kapcsolataim is, fél évesek, de egy másfél éves is. És igen, ezekben az is megvolt, hogy bemutattam a lányokat otthon és máshol, ahogy te írtad.

26/f

2017. okt. 4. 17:47
 4/7 A kérdező kommentje:

1: a csalódások miatt? De hát szerelem, szeretet nélkül nem olyan jó egy kapcsolat sem.

3: és akiket bemutattál ezek közül egyikbe sem voltál szerelmes? Miért lett vége?

2017. okt. 4. 18:13
 5/7 anonim ***** válasza:

Kapcsolatot sem szeretnék.

2017. okt. 4. 18:31
 6/7 anonim ***** válasza:

4:

Azért lett vége, mert meguntam velük a szexet, megcsalós meg nem vagyok, úgyhogy inkább szakítottam. Ami nem volt nehéz ha azt nézzük hogy nem voltam szerelmes

Nem voltam egyikbe sem.

A szülőknek, barátoknak bemutatás szerintem nem nagy dolog. Mindenhol megtörténik kb 2-6 hónap után kölcsönösen, én ezt látom. Még akinek a családja kb 50 km-re lakott, azokkal is találkoztam pár hónap után. Ez manapság szerintem nem jelent semmit, hacsak nem kifejezetten az ország másik végében laknak a család/barátok.

2017. okt. 4. 18:51
 7/7 anonim ***** válasza:

Voltak kapcsolataim, de szerelmes sosem voltam. Mutattam be úgy lányt barátoknak, szülőknek, hogy vártam, hogy később kialakuljon az érzés, de sosem jött. Egy jó ideje már nem is keresem, úgy érzem, csak nyűg lenne ez az egész kapcsolatosdi. Nem voltak nagy csalódásaim, nem ez az oka.

27/F

2017. okt. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!