Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak fellángolás, vagy lehetséges hogy felnőtt nő létemre ilyen hamar szerelembe estem?
Egy kerti buli alkalmával találkoztunk. Akkor még annyira nem volt szimpatikus, de már az első randi után alig vártam hogy legközelebb láthassam.
22 éves vagyok, és soha nem voltam az a nagy szerelmes típus, bár volt több hosszabb kapcsolatom is, de elég sok időbe telt amíg megnyíltam valaki előtt.
Eddig 5 alkalommal találkoztunk, és mindegyik után már alig várom a következőt, és azt se bánnám ha minden szabadidőnket együtt töltenénk. Imádom amikor hozzám ér, a hangját, a bőrét, az életfelfogását, stb...
Ti tapasztaltatok már hasonlót pár randi után? Vagy ez csak olyan lesz mint egy tinikor fellángolás, hogy gyorsan el is fog múlni?
Pár randi után? 2 mondat után.
Vonzalomnak hívják. Szerelemhez több dolog kell.
ez még csak fellángolás-vonzalom.
teljesen arra irányul, hogy tökéletesnek-hiba nélkülinek és párosodásra alkalmasnak lásd őt. később ez elhúzódik, elmélyül szerelemmé, ami ugyanezeket nyújtja amellett, hogy a kötődés erősítése a lényege.
"felnott no" haha rohog a vakbelem
ribik konnyen esnek szerelembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!