Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van az az egyedül töltött...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van az az egyedül töltött idő, ami után már nem szívesen jönnél össze senkivel?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, két komolyabb kapcsolatom volt eddig, egy egyéves (de ez még tinikorban) és egy négyéves. Most két éve vagyok szingli, és a baráti körömben aki hasonlóan hosszú ideje van egyedül, mindenkin azt látom, hogy egyre kétségbeesettebben próbálnak valakit találni maguknak. Nálam ez épp fordítva van: egyre inkább úgy érzem, hogy annyira jól megvagyok egyedül, hogy maximum futó kapcsolatokra vágynék néha, de ahhoz se energiám, se kedvem nem lenne, hogy valaki miatt felborítsam az életemet. Hogy megint össze kelljen csiszolódni valakivel, megismerkedni az egész családjával, hozzászokni a szokásaihoz, életritmusához stb. Lehet, hogy már túlságosan beleszoktam az egyedüllétbe? Túlságosan megszoktam, hogy senki nem szól bele a dolgaimba, azt csinálom és akkor, amit csak akarok, nem kell alkalmazkodni senkihez? Ez normális ennyi idő után? Van még ezzel így valaki?
2018. jún. 29. 21:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2 év alatt nem lehet megszokni, viszont én ismerek valakit akinek 24 év alatt sikerült. Szóval még van hátra 22 éved jobb esetben :)
2018. jún. 29. 22:00
 2/11 anonim ***** válasza:
2 év után nekem is egyre élhetőbb az egyedüllét, pedig mindig is hajkurásztam a kapcsolatokat. (F)
2018. jún. 29. 22:00
 3/11 anonim ***** válasza:
10%
Két éve szingli vagy, ez azt is jelenti, hogy nem farkal senki sem ez alatt? Csak, mert előszeretettel válallják a facen a lányok, hogy egyedülállók, miközben éppen tömi őket valaki szabadidejükben. Én régebb óta vagyok egyedülálló, igaz férfiként, de nem így van. Most pl. lett volna lehetőségünk egy nővel kapcsolatot kialakítani, csak ő még a múltjában él kicsit és inkább egyedül akar lenni. Jó dolog a magány, egyedüllét, de egy idő után nagyon kellemetlen tud lenni. Ja, és magamra vonatkoztatva is válaszolok. Nem dugok senkivel.
2018. jún. 29. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:

En is ilyen no vagyok, nekem sincs kcisivel tobb, mint 2eve senkim.

Neha eszembe jut,hogy hianyzik valaki az eletembol, de,ha tovabb gondolom,akkor el is megy a kedvem tole.. tobb rossz van egy kapcsolatban,mint jo,legalabbis egy ido utan biztosan.

Nehez lenne megszokni egy embert ujra es alkalmazkodni hozza.

2018. jún. 29. 22:05
 5/11 anonim ***** válasza:
3-as attol,hogy szexel valakivel, az korant sem kapcsolat.. te hol elsz?
2018. jún. 29. 22:06
 6/11 anonim ***** válasza:

Én hat éve élek egyedül, néha volt ez idő alatt kapcsolatom, de nem lettek komolyak. Tulajdonképpen én is sokszor így érzem, hogy annyira megszoktam a saját ritmusomat, hogy nem akarok ebbe beengedni senkit. Családdal ismerkedni, alkalmazkodni...

Aztán ki tudja, lehet egyszer még elkap a gépszíj, de igazából nem keresem az alkalmakat :)

2018. jún. 29. 22:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez a tartós egyedüllét velejárója. Én is érzem, komoly kapcsolatom hat éve nem volt, csak egy kitérő három és fél éve. Azóta nem volt közöm szexuálisan férfivel. Néha úgy gondolom, hogy már alkalmatlan vagyok párkapcsolatra, annyira megszoktam a saját kis egyedüli életemet. De ahogy előttem is írták, lehet, hogy ha a megfelelő emberrel találkozom, elkap a gépszíj.
2018. jún. 29. 22:30
 8/11 anonim ***** válasza:
Szívesen összejönnék valakivel, akivel megszeretjük egymást. Viszont a tartós egyedüllét után szerintem el se hinném, ha ilyen megtörténne.
2018. jún. 29. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:
#8: már miért ne történhetne meg? Ha nő vagy, írhatsz, beszélgethetünk. :)
2018. jún. 29. 23:29
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Mennyire szereted önmagad? Talán ezzel a témával kéne foglalkoznod és ha megvan az önelfogadás akkor más is szeretni fog.
2018. júl. 1. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!