Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan hogy valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valaki nem tud szerelembe esni soha? 20L

Figyelt kérdés
Bevallom őszintén hogy sok emberrel megpróbáltam már a kapcsolatot, 2-3 hónapnál tovább nem tartott sosem és most jutottam el arra a szintre hogy már ismerkedni sem akarok. Senkinek nem írok vissza akármennyire tetszik a külseje, nem vagyok kíváncsi senkire és már kezdek beletörődni hogy sosem fogok megállapodni. Ha szexelni akarok megkeresem valamelyik régi ismerősömet akinek csak arra kellettem, de ez is egyre ritkábban van, 2 havonta 1-2x. Néha rámjön hogy jó lenne valaki aki mindig ittvan nekem de rövid idő után minden kapcsolatomból szabadulni akartam (és szabadultam is), mindegyiket én zártam le mert elegem volt abból hogy együtt kell lennem valakivel. Van valaki aki esetleg ugyan így kezdte és mégis megtalálta a párját? Vagy én egyszerűen ilyen vagyok és így is fog maradni?
2018. júl. 8. 01:36
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Igen. Én is fiatalon a karrierem elején inkább szexre mentem,macera rizsa érzelem nélkül,nem vagyok álszent,az életem része volt,és adott is tapasztalatokat,tanulságokat,akkor csak kelett néha egy jo szex h ne legyek hárpia,nekem a szex alap tényező a hiánya idegessé tesz.. Később volt egy bántalmazós dolog,abból lett egy fiam,aztán egy év teljes magányra itéltem magam,gyógyultam,terápia stb raktam össze h miért juttottam idáig h dilomás okos nőként belekeveredtem egy bántalmazos alázo kapcsolatba,ehhez le kelett mélyre ásni a multba olyan helyre is ahol nem akartam sose ujra járni kiskori családon belüli erőszak derült felszinre amit a tudatom addig elnyomott,nemi változat.. Majd a terápia alatt megismertem a férjem azota együtt élünk sok éve ő lett a fiam "apja" is. Szoval azt mondom h 20 évesen ne vonj le elhamarkodott következtetést és ne temesd el magad teljesen mert még az elején vagy.
2018. júl. 8. 01:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan, akinek sosem fog sikerülni, de 20 évesen ez még elég erős feltevés. Én is így voltam egészen 24 éves koromig... Addigra sok ilyen rövid próbálkozásom volt, egyre és egyre rövidebbek. Majd aztán végül csak sikerült. Nem könnyű nekem ez a kapcsolat sem, de sikerült. :) Nem tudom, hogy nálad mi állhat ennek a hátterében, de nálam egyértelműen idegrendszeri oka van: nagyon erősen introvertált vagyok enyhe Aspergerrel.
2018. júl. 8. 03:22
 3/9 anonim ***** válasza:
0%

Ilyen kérdések, válaszok után mindig felteszem magamnak a kérdést, miért kéne egyetlen nőhöz is hűségesnek lenni??

Nem igazán van értelme.

Még ép csak felnőtt, de már ki van égve.

2018. júl. 8. 06:41
 4/9 anonim ***** válasza:

Igen van ilyen, leginkább egy embert szeretsz, saját magadat.

Nem hiszem, hogy változni fog, de drukkolok.

Viszont próbálj egyenlőre így állni a dologhoz, ne hitegess, szédíts másokat, mert az átlag embernek bizony kialakulnak a másik felé érzések és amikor eldobod, az bizony szokott fájni.

2018. júl. 8. 06:47
 5/9 October15 ***** válasza:

3.: Tehát 1 kérdés és 2 válasz alapján megadtad magadnak a felmentést hűség alól. :D Hát lehet, hogy több lelki defekted van mint a másik 3 embernek együtt..

Kérdező: Miért fekszel le olyannal akiről tudod, hogy csak arra kellesz? Mármint ált. a csajok akkor fogalmaznak így ha megpróbálták volna valakivel de kiderült, hogy nem akart kapcsolatot csak lyukat. Ez esetben vissza járni hozzá nem picit hangzik megalázónak.

Persze ha arról van szó, hogy alapból is tisztában voltál, hogy csak le akar feküdni veled és neked ezzel akkor sem volt bajod akkor ha nem is jó de legalább okay a dolog.

20 évesen kétlem, hogy messzemenő következtetéseket kellene levonni ilyen [meg úgy egyébiránt bármilyen] téren. Mégis mióta van ez a helyzet?

26F

2018. júl. 8. 06:49
 6/9 anonim ***** válasza:

ma 06:49

Azért nem teljesen, ez úgy több évtized tapasztalatából van levonva.

2018. júl. 8. 07:26
 7/9 anonim ***** válasza:
50%
Aki krv@ként viselkedik, ne csodálkozzon, ha kiég.
2018. júl. 8. 07:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos létezik, pl. az autisták sem tudnak, úgy hallottam. Javaslok egy szakembert. Én tudok ilyenekre egy módszert, írj, ha érdekel.
2018. júl. 8. 08:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Jobb igy mint kapcsolatfuggo legyél.
2018. júl. 8. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!