Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek túlreagáltam?
A barátomnak én vagyok az első komoly kapcsolata, nekem is ő. Érzem, hogy nagyon szeret, mindent megtesz értem, de egyszer egy beszélgetés közben elmondta, hogy részegen lefeküdt egy nála sokkal időssebb, szexmániás, tapasztalt nővel mert teljesen leitatta őt a nő.
Hát én eléggé kiborultam, nemtudom nagyon rosszul esett a dolog, mégha csak egyszer is fordult elő, olyan volt mintha picit arconcsapott volna, holott tudom, hogy tényleg nem volt más. De én még elég tapasztalatlan vagyok a szex terén, és most mindig azon agyalok, hogy azzal a nővel biztos sokkal jobb volt neki, meg ilynek.
Ja hogy még nem voltunk együtt. Akkor jó tanács: felejtsd el, hogy kiakadsz ezen... Miért fontos ez neked?
A másik meg, tipikus hiba, hogy őszinte veled, erre te az egód miatt megsértődsz.. Tudod akár magában is tarthatta volna. De majd remélhetőleg rájössz, mennyire jelentlktelen dolgon is problémázol. Elsőre azt hittem, melletted volt kíváncsi, mivel te voltál az első, és így történt a dolog.. Na majd akkor akadj ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!