Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túlreagáltam szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagáltam szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy apróságon vesztem össze a barátommal. Amúgy jó a kapcsolatunk de ez most elgondolkodtatott. Arról volt szó, hogy segítettem neki valamit mert megkért. Ő nem írt annyit se hogy köszi, csak smileykat. Én megjegyeztem hogy legalább ennyit mondhatna. Meg mondtam hogy amúgy a saját dolgom is csinálhattam volna ehelyett de gondoltam jobb lesz neki ha hamarabb segítek. Ő meg erre mondta hogy nem tudta hogy ez nagy munka lesz nekem meg hogy nem kért meg hogy az ő dolgát helyezzem előtérbe a sajátommal szemben. Én úgy voltam vele hogy neki az akkor épp hasznos lenne, meg amúgy tegnap volt amit kért és végül nem tudtam megcsinálni szóval kompenzálni akartam. Mikor azt írta hogy senki nem kért rá, az kicsit rosszul esett mert szerintem meg inkább értékelnie kellene hogy nem magamra gondoltam hanem rá. Túlreagáltam? Amúgy kölcsönös, mert ő is segített nekem sok mindenben szóval lehet rá számítani de most úgy éreztem kifejezhette volna jobban hogy értékeli a segítségem, akkor is ha apróság volt. Meg, szerintem ha igazán szeretünk valakit, akkor néha magától jön hogy őt helyezzük előtérbe.
2018. szept. 9. 13:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen. Ez nálunk a semmiség kategória.
2018. szept. 9. 13:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Úgy éreztem nem értékeli a segítségem, mert szerintem annyit írhatott volna hogy köszi. Meg, írta hogy ki kért engem hogy neki segítsek előbb meg hogy franc se akart nekem plusz munkát adni (szó szerint majdnem így) de szerintem meg néha nem kell arra kérni a másikat. Sőt, szerintem az inkább jó ha néha a másik az első.
2018. szept. 9. 13:42
 3/10 A kérdező kommentje:
Persze köszönöm első válaszolónak a választ! Lehet igaza van.
2018. szept. 9. 13:43
 4/10 anonim ***** válasza:

Én nem vettem volna fel amit válaszolt meghagytam volna magának.Ujra elmondtam volna natur hogy egy köszönöm illett volna.

Es ha megint pampog ismét megismételtem volna.

a terelést nem szoktam hagyni

2018. szept. 9. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Én értem mi a gondod.Jártam egy pasival ő volt ilyen.Nem véletlen lett vége. Ha annyit kinyög hogy köszönöm és nem teszi hozzá hogy senki se kért rá akkor semmi baj nem lenne.
2018. szept. 9. 14:05
 6/10 A kérdező kommentje:

Amúgy ő is segít nekem rengeteg mindenben és rengeteg mindenben már így is változott miattam és sok mindent megtesz csakis miattam de ez most felhúzott.

Szóval egyébként nem szarja le a fejem meg sokszor látszik rajta hogy boldog ha velem van meg el is szokott érzékenyülni ha például kap tőlem valamit. Erre meg most ilyen. Na ezt adjátok össze.

Ő ilyen vegyes saláta.

2018. szept. 9. 14:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Szerintem nem írok neki hátha elgondolkodik magán.
2018. szept. 9. 14:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Tùlreagàltad a dolgot.Màskor megköszönte a dolgot?Igen?Ha igen akkor most csak egy smilet ìrt s ettől nem dől össze a vilàg.Ha minden alkalommal caak egy smilet ìrta akkor jogos lenne a kiakadàsod de ìgy ezek alapjàn az én szemléletem szerint tùlreagàltad a dolgot.
2018. szept. 9. 14:58
 9/10 A kérdező kommentje:
Volt maskor is lehet hogy nem köszönte meg de legtöbbszor meg szokta.
2018. szept. 9. 15:30
 10/10 A kérdező kommentje:

Én is csúnyákat mondtam neki, bár nem annyira de én is olyan dühösen reagáltam. Először nem mondta pl hogy ki kért meg hogy segítsek meg ilyesmi, hanem először simán azt mondta hogy nem akart plusz munkát okozni meg nem tudta hogy ez nekem nem pár percbe tellik. Miután felhúztam utána mondott olyanokat hogy franc se kért meg hogy az ő dolga legyen nekem az első.

Én is hibás vagyok lehet.

2018. szept. 10. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!