Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagáltam szerintetek?
Én nem vettem volna fel amit válaszolt meghagytam volna magának.Ujra elmondtam volna natur hogy egy köszönöm illett volna.
Es ha megint pampog ismét megismételtem volna.
a terelést nem szoktam hagyni
Amúgy ő is segít nekem rengeteg mindenben és rengeteg mindenben már így is változott miattam és sok mindent megtesz csakis miattam de ez most felhúzott.
Szóval egyébként nem szarja le a fejem meg sokszor látszik rajta hogy boldog ha velem van meg el is szokott érzékenyülni ha például kap tőlem valamit. Erre meg most ilyen. Na ezt adjátok össze.
Ő ilyen vegyes saláta.
Én is csúnyákat mondtam neki, bár nem annyira de én is olyan dühösen reagáltam. Először nem mondta pl hogy ki kért meg hogy segítsek meg ilyesmi, hanem először simán azt mondta hogy nem akart plusz munkát okozni meg nem tudta hogy ez nekem nem pár percbe tellik. Miután felhúztam utána mondott olyanokat hogy franc se kért meg hogy az ő dolga legyen nekem az első.
Én is hibás vagyok lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!