Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van még esélyem, hogy egyszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esélyem, hogy egyszer lesz valami köztük?

Figyelt kérdés
van egy lány aki tetszik, kb 7 hónapja ismerem ,jól indult minden sokat szoktunk beszélgetni,kávézgatni,lassacskán próbáltam hozzá közeledni , mostanában mikor volt a szülinapja adtam neki ajándékot ,ő adott puszit ésakkor tudatosult benne ,hogy én érzek valamit komolyabb dolgot iránta ,és azt mondta hogy egyenlőre csak barátok lehetünk ,mert kezd alakulni valami neki egy másik sráccal ,reménykedhetek még ,hogy változnak a dolgok?

2018. szept. 27. 20:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"mert kezd alakulni valami neki egy másik sráccal "

És meddig akarsz várni? Míg megőszülsz? Mert egy kapcsolat évekig is tarthat, aztán, ha nagyon komoly, akkor házasság, család..stb.

Inkább keress egy másik csajt.

2018. szept. 27. 21:01
 2/14 anonim ***** válasza:

Nőként mondom, hogy ez általában tipikus lekoptató duma. Nem akar megbántani, de azt se akarja, hogy reménykedj. Ha ez kölcsönös lenne, és érdekelnéd, akkor veled "alakulna" már, és nem offolna ilyen indokkal. Szerintem inkább próbálj meg tovább lépni. :)

26N

2018. szept. 27. 21:28
 3/14 A kérdező kommentje:
de láttam már a másik srácot is akivel "alakul valami" személyesen találkoztunk ,szóval nem lekoptató duma csak most rosszul jött ki részemről
2018. szept. 27. 21:40
 4/14 anonim ***** válasza:
Ha meg tényleg alakul valami, az egyes már leírta a lényeget. Így se, úgy se érdemes rá pazarolni az idődet, mert lehet, közben elszalasztasz valaki mást, akivel boldog lehetnél.
2018. szept. 27. 21:47
 5/14 A kérdező kommentje:
egyenlőre várok és reménykedek ,egyszerű mondani ,hogy keressek mást mikor én őt szeretem ,nem olyan mint valami tárgyból keresni újabb verziót, aztán kicserélni (amúgy meg nem régóta ismeri ,meg olyan gyakran sem láthatja ,szóval annyira nem lehet erős kötelék köztük)
2018. szept. 27. 21:56
 6/14 anonim ***** válasza:

Értsd már meg hogy így nem érdemes csajozni, hogy kiválasztasz egy lányt és hetekig-hónapokig arra vársz, hogy ő akar-e tőked valamit! Egész életedben így fogod csinálni?! Sosem tanulsz?!

Olyan 20-21 éves koromig én is balf asz voltam az ismerkedésben mert nem volt normális apakép, férfikép az életemben, visszafogott voltam, de ideje lenne mentalitást váltanod

2018. szept. 28. 08:47
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjuk, reménytelen eset. Majd 30 évesen rájön ez a kisfiú, hogy milyen h..lye volt, hogy ilyen csajra elpazarolta a drága idejét, életét. És majd 30 évesen idejön rinyálni, hogy kell-e valakinek egy 30 éves tapasztalatlan szűz fiú, akinek még soha nem volt kapcsolata. De vajon miért nem volt kapcsolata? Ja, mert ilyenre pazarolta az idejét, annak ellenére is, hogy mi felhívtuk rá a figyelmét, hogy ne ezt tegye?

A h..lye a saját kárából tanul, az okos a máséból.

Kérdező, a te életed, azt csinálsz, amit akarsz.

Kérd már ki apukád véleményét is ezzel kapcsolatban, de aztán ne lepődj meg, ha ő se azt mondja, amit te hallani szeretnél.

2018. szept. 28. 10:18
 8/14 anonim ***** válasza:
6-os, neked címeztem, bocsi az elírásért. :)
2018. szept. 28. 10:18
 9/14 A kérdező kommentje:
én is úgy értettem ,a várakozást addig próbálkozok máshol de őt sem szeretném elfelejteni, vagy eltávolodni tőle mert fontos nekem
2018. szept. 28. 10:59
 10/14 anonim ***** válasza:

Úgy a büdös életben soha nem fog lenni senkid, ha csak azért keresel valakit, hogy legyen valakid, miközben az agyad egy teljesen más nő iránt érdeklődik. Hogy tudsz akkor majd a többiekre figyelni, érzelmeket táplálni feléjük? Nos? Minden egyes nőben, azt a csajt fogod keresni.

Akkora szánalom vagy, hogy csak na.

Inkább felejtsd el teljesen ezt a csajt, aki sz..rik a fejedre.

2018. szept. 28. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!