Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még esélyem, ha már egyszer szakítottam vele?
A sráccal 3 hónapja ismerkedtem meg, közös zenekar miatt. Első pillanattól kezdve tetszettünk egymásnak, tudtuk, hogy ez kölcsönös, teljesen rám volt kattanva, heteken át folyamatosan beszélgettünk, össze is jöttünk, bár azt éreztem, hogy amikor komolyra fordultak a dolgok, elbizonytalanodott, ugyanis egy másfél éves kapcsolatból épp hogy csak kilépett a megismerkedésünk előtt két héttel.
Sajnos elkövettem azt a hibát, hogy lefeküdtem vele 2 hét után - mentségemre szóljon, soha nem tettem volna ilyet, de nagyon biztosnak éreztem a dolgot... Szerintem el is csesztem.
Éreztem, hogy a kezdeti " fellángolás " kezd alábbhagyni, de a francnak nem mondta volna el, hogy baj van, pedig megvolt rá az esélye, kérdeztem, hogy kér-e időt, hogy gondolkozzon, mondtam neki, hogy ha nem akar velem együtt lenni, akkor mondja ki, de egy nap sem telt el, hogy nem beszéltünk, jött, és azt mondta, nem akar elveszíteni, nem akar se szünetet, se semmit.
Végül egy hónap után szakítottam vele, mert nem bírtam, kevés volt, éreztem, hogy én jobban szeretem őt.
Nos, a szakításnak már egy hónapja, azóta egyszer találkoztunk a próbán, ahol feltűnően zavarban volt, és inkább került, látszott rajta, hogy nincs jól lelkileg. Facebookon ráírtam, jót beszélgettünk, érdeklődő egyébként, de ő egyébként nem keresett magától, csak rögtön a szakítás után pár nappal.
A külsőm teljesen megújult, már nincs kék hajam, és rájöttem, hogy kinőttem a deszkás lány stílusból, és most teljesen úgy nézek ki, mint Ariel Winter, az álomnője.
Holnap van nálam egy házibuli, aztán másnap próba, sőt, hetente, közös koncertek... Elég sokat fogunk találkozni. Szerintetek van esélye, hogy " belém szeret " ezek után? Őszintén szólva szánalmasnak tűnhetek, az tart csak vissza, hogy ha egyszer már " megkapott ", nem éleszthető fel benne megint a vadászösztön...
20/L 22/F
Szerintem a buli jó alkalom lehet arra, hogy tisztázd vele a dolgokat. Így, hogy szakítottatok, lehet elmerné mondani, hogy tényleg mi volt a gondja, illetve hogy áll hozzád.
A helyyedben egyszerűen odamennék hozzá, és megkérdezném, hogy van, mi a terve a nyárra, egyszóval csacsognék vele. Aztán le fogod tudni szűrni, hogy örül neked, vagy inkább kerülne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!