Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitennétek magatokat megalázásnak, valaki kedvéért, akibe szerelmesek vagytok?
Ember normális vagy?
Lehet akármekkora lila köd, férfiember senkinek nem alázkodik meg!
Egészséges lelkű ember nem alázza vagy aláztatja meg magát.
Egészséges ember nem varja el a másiktól, akit szeret/aki szereti, hogy megalázza magát.
És a #7es hozzászólásodra reflektálva egészséges, normális ember nem tartja megalázónak a kezdeményezést, vagy beszélni az érzéseiről. Visszautasítás után nyomulni már megalázó.
Normis, egészséges ember érti a különbséget a kezdeményezés, érzelmekről való beszélgetés, és az ezredik elutasítás utáni könyörgés és alázkodás között.
Akkor se tudod lenyerni a bizalmát. És itt nem bizalomról van szó hanem vélhetőleg nem vonzódik Hozzád.
Tudatosan senki nem tenné ki magát megalázásnak, de én jártam már úgy,hogy mégis az lett belőle.
A pasi kezdeményezett, én először totálisan semmit nem akartam Tőle. Aztán mégis vonzódni kezdtem Hozzá, amit egy hirtelen adott puszival ki is mutattam. Akkor úgy tűnt,hogy nagyon örült ennek, aztán kiderült számomra,hogy mégsem... Na, kb. ilyen amikor nem tudatosan teszed ki magad megalázásnak, de sosem gondoltam volna,hogy ez így is alakulhat.
Tehát:tudatosan sose kerülj megalázó helyzetbe, ezzel nem lesz nagyobb esélyed megszerezni a pasit.
Kényes ügy, nincs kivel beszélnem róla. Szóval, azért kényes ügy, mert ő is nő, és én is. Ne akadjatok ki, nem volt szándékos... első látásra elbűvölt. Én megbámultam... erre ő érdeklődést mutatott. De mivel egy melóba jártunk, ő elmondta pár asszonynak, hogy tetszik nekem. Gondolom azért, hogy terelje magáról a figyelmet, hogy ő is érdeklődött. Ezt akarnám magamra vállalni, hogy én vagyok belé szerelmes, és ennyi. Sose mondanám el senkinek, hogy öt is érdeklem. De ő ettől tart szerintem. ÉN tényleg szeretem őt, és szerintem azért utasít vissza, mert értitek... hogy ne derüljön ki hogy ő is benne lenne. Szóval erről lenne szó. És most vissza akarok menni oda dolgozni, hátha elnyerem a bizalmát. Az nem baj, ha engem kiröhögnek.
Tanács???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!