Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már annyira szerelmesek, hogy a munkahelyére is és az iskolában is vele akartatok lenni? Ugyan azt csinalni mint ő?
Ez nem szerelem.
Olyan volt, hogy valaki annyira ösztönzőleg hatott rám, hogy szárnyakat kaptam olyan dolgokban, amikben ő már nagyon előrébb járt hozzám képest, de igazából tőle függetlenül is érdekeltek azok a dolgok, csak ő adott ezekhez egy plusz lökést, vagy általa ismertem meg valamit, amit előtte nem ismertem, és tetszett is a dolog, de nem csak miatta.
Munkában, iskolában békén hagyom az embereket, én sem szeretem, ha nem hagynak levegőt.
Igen, rendszeresen jártunk egymás munkahelyére. Akár hajnal 2 órakor is felkerestük egymást. Egyetlen kapcsolatomba volt ilyen és ő lett a végleges párom. Az előzőekkel akikkel ezt nem éreztem, talán csak azért voltak, legyen kivel szexelni.
Nekem az nem kapcsolat, csak szex, akivel heti 3-4 alkalommal lehetett csak találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!