Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami miatt szerelmesek leszek egy nőbe?
Figyelt kérdés
2018. júl. 29. 17:03
1/12 anonim válasza:
Szep,értelmes,nem bunkó,nagyképü,normális értékrend es szereti a focit!-)
2/12 anonim válasza:
Szép és szexi. Ennyi elég nekik.
3/12 anonim válasza:
Ez az amit sosem tudok megindokolni, egyszerűen csak jön is kész. Mással meg nem, akármennyire jófej.
4/12 anonim válasza:
Amiatt, hogy nőből van. Ezt sajnos így muszáj kiemelni, mert kevés nagybetűs nő van manapság, de a hölgyek ugyanezt nehezményezik a pasiknál, és az is teljesen jogos.
5/12 anonim válasza:
Ez egy olyan dolog olyan érzés, ami vagy jön vagy nem jön.
ha listát írnánk , hogy miért....akkor az alapján az ember sok nőbe lehetne szerelmes....szóval nincs válasz.
6/12 anonim válasza:
Szép is, szexi is, de nem akármilyen hanem kifinomult jelenség, kedves, nyitott.
7/12 anonim válasza:
Aki azt írta, hogy szép és szexi ez nem szerelem. Volt olyan kiszemeltem akinek a személyisége jobban megfogott, mint a külseje. Külsőleg egy átlagos lány volt. Önbizalma sem nagyon.
Már messziről kiszúrtam munkahelyen, aztán a sors úgy hozta, hogy egy azon területre kerültem. Máig szerelmes vagyok belé, de ez csak plátói volt. Most mással van, de annak is örülök, hogy boldog mégha nem is velem!
8/12 anonim válasza:
A hangszíne, a tudása, a figyelme, a külalakja és a lábfejének a szépsége végett lehetséges nálam.
9/12 anonim válasza:
Az életnek nélküle nincs értelme futsz utàna képes vagy vàltozni érte .A szépségről meg annyit hogy mindenkinek màs az izlése .:D
10/12 anonim válasza:
#9 Csak bizonyos kereteken belül, hogy a szépség szubjektív. Maradjunk annyiban, hogy ha Megan Fox és Susan Boyle között kéne választani, nem 50-50 lenne a választási arány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!