Mennyi idősen lettetek igazán szerelmesek? Én sosem leszek az, ugye?
lassan betöltöm a 18at és én még sosem voltam szerelmes egy pasiba sem:(
Volt már 3barátom de egyikkel sem volt jó, ezért hamar szakítottam/tunk.
Már egyáltalán nem hiszek a szerelemben, a nagy Őben meg főleg nem:( Szerintem én sosem leszek szerelmes, és sosem lesz egy igazi boldog párkapcsolatom.
Én 15 évesen voltam először szerelmes, sajna a tapasztalatlanságom miatt el is rontottam a dolgot, utána rögtön egyből a reménytelen szerelem érzését is megtapasztaltam 1,5 évre :D amúgy ne aggódj, előbb-utóbb úgyis találsz olyan srácot, akibe beleszeretsz :)
22/F
Hát én igazán szerelmes 13.5 évesen lettem!:)
Kemény 3 évig jártunk!:S De sok vita volt..ezért maradtunk barátok!:)
26 évesen, 12 éve, két nagyon komoly kapcsolat után a harmadik lett az igazi. Azóta is 1ütt vagyunk. :)
F
Én sem értem a kérdést? Bátorítást vársz vagy azt,hogy azt írják,hogy "nyugi még csak 18 vagy"
Tudod a szerelemért tenni is kell valamit...Mondjuk találni egy megfelelő társat..
Nos ha ezt nem teszed akkor Igen,a büdös életbe nem leszel szerelmes..
De ha teszel érte,akkor az életed során bármikor betoppanhat a nagy Ő..
Elég bugyuta kérdés egy 18 évestől....
18 évesen lettem először igazán szerelmes, ráadásul abba a srácba, akivel akkor már két éve jártunk. Most is együtt vagyunk, szóval ahogy a többiek is mondták, nem késtél le semmiről, és egy életre jegyezd meg: a szerelem nem kor függvénye!
Sok szerencsét, keresgélj, megtalálod, akit keresel! :) 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!