Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt amikor tudatosan nem akartatok szerelmesek lenni?
Én ugyanígy voltam.
Végül mégis bele szerettem.
De úgy gondolom ez elkerülhetetlen volt.
Lehet most nogyulolo leszek. De en a kerdezohoz hasonlo noket, akik azert mennek bele szaxkapcsolatba, hogy hatha a masik is elezdi erezni a szerelmet.....
Az en szememben az ilyen nok rosszabbak mint a rbancok. Nem is tudom hova sorolom oket. Valahol az ovodas lany es a 13 eves tinilany kozotti mezsgyeben vannak nalam.
Igen, szexkapcsolatnál tudatosan kontrolláltam,hogy ne szeressek bele a srácba. Összeszorított foggal :) :( Megbeszéltük, nem lesz belőle több, és mivel korkülönbséges kapcsolat volt eleve nem is lett volna komoly kapcsolatként működőképes.
Persze voltak érzelmi hullámvölgyek, de emlékként őrzöm, nem kötöttem kötelet a nyakamra amikor vége lett, hiszen én sem láttam értelmét a folytatásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!