Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akikbe igazán szerelmesek voltatok valamilyen szinten hasonlít hozzátok fizikálisan is?
Igen, egy kicsit. Ő 172 centi, én 159. Mind a ketten szeretünk mozogni, mind a ketten ebből kifolyólag izmosak és sport alkatunk van.
Mind a kettőnknek barna haja és barna szeme van. De nem ez volt a párválasztás mérvadója. :D
Az viszont érdekesség, hogy mind a kettőnk bőre érzékeny a napra, pedig ő nem is fehér bőrű, mint én. És mind a kettőnk lábát könnyen feltörik a lábbelik.
A volt párom sokban hasonlított hozzám.
Haj/szemszín, magasság, testalkat.
Egyszer rá is kérdeztek, hogy testvérek vagyunk-e.
"Azt olvastam,hogy mindenki a saját magához hasonlót keresi a másikban tudat alatt és abba nagyobb eséllyel lesz szerelm es."
Ku**ára nem, éppen hogy taszítjuk a hasonló embereket. A természet így próbálja elkerülni a vérfertőzés lehetőségét. Az emberek nem szoktak gerjedni az ellenkező nemű testvéreikre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!