Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted létezik igaz szerelem első látásra, találkozásra, ismersz ilyet?
Sokan azt mondják, hogy nem, nagyon lassan alakul ki a szerelem, nagyon jól kell ismerni a másikat, hónapokig eltart. Szerintem ez b*romság. Szerintem sokkal logikusabb lenne a gyors változat. Az ember a lelki társát, a szerelmét egyből megérzi, a kisugárzását, ahogy viselkedik, beszél. Az ember szerelme egészen más, mint az emberek 99.99%-a, könnyű felismerni. Azok nem váltanak ki ilyen reakciókat, érzéseket egy-egy mondatukkal. Az ember úgy érzi, mindig is ismerte az illetőt. Persze lehet, hogy a további ismerkedés folyamán kiderül, hogy mégsem olyan (ez is csak érzésre, nem tudatosan), egy hét, pár hónap vagy 6 év után, de ettől még ez szerelem. Lehet, hogy néha-néha nagy tévedés, de ettől még az. Végülis szinte mindegyik elmúlik egy idő után, szinte mindig elege lesz az embereknek egymásból, egyre zavaróbbak lesznek a hibák, változnak az emberek. Na most történhet ez akár egy hónap alatt is ennyi erővel.
Nem tudom elképzelni, hogy a lelki társamat hónapokig kellene részletesen megismernem, hogy szerelembe essek.
Amúgy az ember mindig nagyon messze van attól, hogy egészen ismerjen egy másikat.
*Bár lehet, hogy néhányan a külsőbe, és akkor első látásra is működik náluk.
Az ilyenek válnak, meg hűlnek ki pár év alatt. Kivétel nélkül testiségből indul, és köze nincs a valódi szerelemhez.
"De ugye mivel többen azt mondják, velük megtörtént, a dolog bizonyítottnak tekinthető.
" Attól még mondhatnak butaságot.Pl összekeverik a vonzalmat a szerelemmel.
Konkrétan szerelem első látásra szerintem nincs. A szerelemhez idő kell.
Amire sokan gondolhatnak, az a nagyon erős vonzódás. Nem csupán testi.
A hangja, az illata, a mosolya valahogy olyan ismerős már első hallásra/látásra is. Otthon-érzés. Érzel valamit, amit azelőtt nem. Aztán ahogy egyre inkább megismered, kezded úgy érezni, mintha mindig is ismerted volna, mintha időtlen-idők óta a társad lenne. Ha vele vagy, akkor otthon vagy, bárhol is legyél. Hazaértél, összetartoztok.
A szerelem nem a heves szívdobogás és a pillangók. A szerelem nyugodt és melegen ölelő érzés.
"Valószínű, nem így ábrázolnának valamit filmekben, könyvekben, ha nem lenne valóságos."
Magassagos egek Ura!
Gyere le a foldre, kerdezo. Ilyen naiv es ostoba nem lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!