Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye egy ilyen kapcsolatnak?
Sziasztok!
Kétségbeesésem miatt írok nektek, mert én már nem tudom hova tenni a barátnőm viselkedését.
Együtt mentünk egy munkahelyre, akkor még neki is volt egy komolynak mondható kapcsolat illetve nekem is. Elég jól kijöttünk, viszont mikor az egyik kolléga megkörnyékezte teljesen megváltozott.
Az 5 éves kapcsolatát dobta, akivel már az összeköltözést fontolgatták, sőt még előző nap még róla beszélt, hogy milyen jó ember és hogy már egyszer elhagyta, de megbánta.
Most meg a munkahelyen 8-10 órában együtt van a sráccal, annyira nem nyilvánvaló, de számomra látszik hogy itt-ott kacsintás, pusziküldés, 1-2 percre eltűnnek.
De ez még nem volna elég, munka után folytatják. Simán mondhatom hogy reggel 7-től este 9ig együtt vannak, szinte minden nap. Barátnőm egyedül lakik jelenleg, mert úgy volt hogy a régi párjával fog együtt lakni csak ugye annak vége lett. Teljesen elhanyagol engem is, meg mindent, csak a srácot zsongja körbe.
Én próbáltam beszélni vele, hogy munkahelyi kapcsolat? 5 éves kapcsolat, amit már egyszer eldobtál és megbántál, megint megteszed?
20 éves a barátnőm, a srác 23.
Barátnőmnek csak érettségije van, a srác villamosmérnök és valamilyen szinten a feleletesének mondható, mert ha valamit nem tud, hozzá kell fordulnia.
Még annyi, hogy egy multi cégnél dolgozunk, call centerben.
Szerintetek ez komoly? Jó így hogy ennyit együtt vannak?
Ja és a régi barátját teljesen kizárta az életéből. De szó szerint mindent kidobott, minden törölt, mindenhonnan letiltotta.
Pedig a srác tudomásul vette, már amennyire telefonba lehet, mert ott szakított vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!