Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A kissé pocakos férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kissé pocakos férfiak vonzóbbak a nőknek, mint a soványak?

Figyelt kérdés

2018. szept. 18. 17:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
51%

Nem. Se esztetikailag, se alkatilag. A pocakos ferfiakban mas az ami vonzo es a masfajta vinzo kulso vagy belso tulajdonsag tudja ellensulyozni a pocakossagot. Jaj es sokan a kapcsolatban lesznek pocakosak:-) ;-).

Biologiailag egy no miert valasztana olyat aki elhizott es pont hasra es majd lesz neki mindenfele emesztoszervi baja, majd sziv es errendszeri problemaja sot vastagbelrakja, aranyere...mert leizeli az egeszseget es lusta mozogni vagy egeszsegesen taplalkozni vagy merteket tartani a piaban zsirban cukorban? Es majd a nonek kell apolnia? Hmm szerintem tudtaalatt senki nem.vonzodik az ilyen biztonsagot jelento ferfiakhoz. Csak hat a nok onertekelesevel is gond van es kinezetevel akkor beerik pocakkal is 😂.

2018. szept. 20. 19:40
 12/23 anonim ***** válasza:
Nekem igen. Szeretem ha van mit fogni egy pasin és nem a bordáit érzem. Persze nem a 120kg gondolok de nem is a 60-70-re.
2018. okt. 20. 09:02
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, de csak akkor, ha az egész férfi nagyobb darab, és nem csak "nagy a pocakja". Persze nem olyan szétfolyósan, durván kövér.
2018. okt. 20. 09:44
 14/23 anonim ***** válasza:
Nekem bejön, de csak akkor, ha az egész férfi nagyobb darab, és nem csak "nagy a pocakja". Persze nem az olyan szétfolyósan, durván kövér.
2018. okt. 20. 09:45
 15/23 anonim ***** válasza:

Szàmomra vonzóbb mint egy lapos pasi. Volt màr sovàny pasim egyszer, de nem jött be annyira. Nem is voltam vele sokàig.

Kis pocakja a férjemnek is van, imàdom:)

Nekem a lapos illetve a kockàs has egyszerűen nem tetszik. Mindig a magas 190 cm vagy az feletti magassàgú kicsit pocakos, mackós pasik tetszettek. Nekem nem jön be ha majd' elfújja a szél, vagy szét van gyúrva.

2018. okt. 21. 18:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más a vonzó.
2018. nov. 4. 08:27
 17/23 anonim ***** válasza:
Semmi sem múlik ezen. Disznókat is látok rendszeresen formás, csinos lányokkal. Bár egy értelmesebb, nem aranyásó lánynak biztosan előny ha nincs hordónyi hasa a srácnak. Aztán vannak azok akik a barátnőjük előtt akarnak villantani valami kigyúrt sráccal. De az erősen kigyúrt Magyarországon legtöbbször szintén a hordó hassal társul.
2019. jún. 21. 10:35
 18/23 anonim ***** válasza:

Nekem bejön a naaagy pocak :)) 110-130kg tisztára micimackos 🤣

De kinek mi,egyéni ízlés kérdése.

2019. jún. 21. 11:19
 19/23 anonim ***** válasza:

A szépség mindenkinél mást jelent, ízlések és pofonok.

Nálam pl. kizáró tényező a súlyfelesleggel rendelkező férfi, a kis pocak is kizáró.

Én a sportos, enyhén izmos, szálkás férfiak részesítem előnyben.

2019. jún. 21. 14:36
 20/23 érdeklődő63 ***** válasza:
17* az erősen kigyúrt magyarországon szintén nagy pocakkal társul. vagyis a határon túl, a határtól 1 kilométerre lévő faluban már mindenki lapos belű. te aztán tudsz értelmesen fogalmazni. gratulálok
2019. jún. 21. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!