Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit jelent Ő si érzí?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent Ő si érzí?

Figyelt kérdés
Belenézel egy pasi szemébe,és tüzes villámként kasít a gyomrodig.Olyan csodas es fantasztikus erzés.Ez a masik fél is érzí olyankor.Légyszi erthető választ írjatok
2018. szept. 11. 15:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
A kasítást nem igazán tudom értelmezni, úgyhogy azt sem tudhatom, hogy Ő sí érzi-e vagy sem.
2018. szept. 11. 15:50
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyszer volt hasonló, bár mi közben beszélgettünk is, és mind a ketten éreztünk. Ez a szikra. Ebből lehet a szerelem, ha mind a ketten rajta lesztek: ő elhív randizni, stb. stb. te elmész, ..

Mi iszonyúan szerelmesek lettünk egymásba.

2018. szept. 11. 15:51
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Ereztem már ezt, igen.

Ki is derült, hogy a másik is érezte mégsem lett belőle semmi.

2018. szept. 11. 15:53
 4/21 A kérdező kommentje:
Azt mondjátok ez egy nem mindennapi jelenség?
2018. szept. 11. 16:01
 5/21 anonim ***** válasza:
Na ha így írsz róla, akkor veled tuti nem történt meg az, amiről itt próbálsz írkálni:DD
2018. szept. 11. 16:02
 6/21 anonim ***** válasza:
88%
nem mindennapi, mert nem találkozol minden nap olyan emberrel, akivel ennyire megvan a kémia
2018. szept. 11. 16:02
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Amit te felakartál vázolni, de nem jól tetted, az olyan, hogy amikor ránézel mint ha a lényeg legmélyére látna az illető, eláll a szavad, elkezd a gyomrod reszketni amikor 2 centire van tőled,nyakig pirulsz és legszívesebben elrohannál ott abban a pillanatban:D
2018. szept. 11. 16:09
 8/21 anonim ***** válasza:
*amikor ránézel és ő belenéz a szemedbe
2018. szept. 11. 16:10
 9/21 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszadó.Igen pontosan így történthogyan te fogalmaztál.

Ezt a masik fél is érezhette?Autaban űltünk.Én veleneztem a szemebe,és bumm jött ez a különös érzés.Elfordúltam mert zavarba jöttem.Ő is mintha elpirult volna,de lehet csak én akarom ezt hinni.Ezert fordultam ide.Vajon ezt Ő is érezte?

2018. szept. 11. 16:21
 10/21 anonim ***** válasza:

) Miért utánzód a dolgokat?:D

Még a kérdésedben meg sem tudtad fogalmazni a dolgokat-mivel te még nem éltél át ilyet, most meg már ezt írod. Mi értelme van ennek szerinted?:D Semmi. Várd meg, hogy az életedben megjelenjen az a férfi, aki ilyet ki tud váltani belőled.

Hogy mit érezhet a férfi, hát szerintem jókat vidulhat magába, a kis lükén, akinek lángol az arca:D

2018. szept. 11. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!