Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy valakinek beleszerettem a hangjába és a szemébe?
Találkoztam egy pakisztáni fiuval, külsőre egyáltalán nem az esetem, egy magas velem ami nálam mindig barátzónába reakja a fiúkat.
Viszont, a hangja annyira megnyugtató és bizalomgerjesztő, a szeme ugyanez, csak hallgatni szeretném, beszéljen bármiről. A hangsúlyozása, ahogy formálja a szavakat.... kétszer találkoztunk és azóta folyamatosan rá gondolok pedig néztem róla képeket és tényleg nem az esetem, nem járnék vele....
lehet, hogy a külsejét eltörlik ezek a tulajdonképpen belső tulajdonságok? hogy igazából innen érzem, hogy összeillünk?
20/L
Ez nem beleszeretés, inkább mély szimpátia.
A beleszeretéskor az adott ember minden porcikájába szeretsz bele.
Vigyázz, mert a Soros küldte és " betanított" migráncs 😂
Amúgy szerintem ez nem nevezhető szerelemnek, van egy-két "tulajdonsága", ami miatt kicsit fellángoltak az érzéseid.
Tudom, miről bezsélsz, ezt én is átéltem már.
Ezt erős vonzalomnak hívják. Még nem szerelem, később akár az is lehet, de még kevés. A vonzalom meg lehet elég intenzív, bizony nálam is a gyengém a szem, és a hang..
Pl akibe én "belezúgtam" - és ez nálam ritka,- vele neten is bezséltem, képen is láttam, na nem ismerkeési céllal. Semmi nem volt. Aztán meghallottam a hangját, nevetését.. Ekkor még nme is találkoztunk, de már teljesen elvarázsolt.. Sosem éltem át iylet. Újra megnéztem ezután a képét, és éreztem már, hogy oda vagyok. Találkozásnál kiíváncsi voltam, mi lesz, hiszen ez *lyeség. Mondom biztos csalódás. Nem volt az.
Eszméletlen módon vonzódom hozzá, ha kapok tőle bármi impulzust azóta is, mert ez mind a szeméyliségéből fakad. Ez egy erős vonzalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!