Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha beleszerettem, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beleszerettem, hogyan deritsem ki, lehet e köztünk párkapcsolat?

Figyelt kérdés

"Barát zónás" pasi, nagyon sok időt töltöttem vele. És azon kaptam magam, hogy azt hiszem beleszerettem.

Jó képű, tényleg kedves, hol határozott, hol kis csendes. Úgy érzem vele tudnék együtt létezni. Csak róla nem tudom, hogy erről, rólam mi a véleménye.

Azért így írok, mert rettentő magamnak való vagyok, túl merev. Kevés érzelmet mutatok, nehezen nyilok meg, és sokszor tűnök üresnek, felszínes ismeretség esetén menekülnek tőlem. Akiket a bizalmamba fogadok, azok felé pedig pont az ellentétét adom. Sokáig nagyon empatikus voltam mindenkivel, és vissza is éltek ezzel, ezért változtam meg. És elég régen találtam tényleg érdekes értékes férfit, aki két perc után nem volt unalmas számomra, és váltott ki nálam érzelmeket.

2018. aug. 18. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Keresd fel,beszelgessetek abból sok minden kiderül.
2018. aug. 18. 18:17
 2/7 A kérdező kommentje:
Sokat beszélünk, figyelem van e valami plusz pozitív megnyilvánulása felém, ami kiemel a többi női ismerős közül, vagy csak "gyárilag" kedves velem is. Hol igen hol nem. Magam sem tudom.
2018. aug. 18. 18:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha beszélsz vele,akkor érezned kéne mi is szeretne.
2018. aug. 18. 18:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Miket mond neked? hogy viselkedik a közeledben ?
2018. aug. 18. 19:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Hát ez az. Hogy nem egyértelmű.

Tegnap este kb mindenkit elküldött a francba, velem meg nagyon jót beszélgetett, összebújva duruzsoltunk, feloldodott. Aztán egy telefon után velem is úgy beszélt, hogy csak néztem. Ha kettesben beszélünk, hol randinak tűnik, hol nagyon feszült, mint aki menne, hogy utána nem győz bocsánatot kérni, mert valami zavarja(jellemzően egy egy telefon után). Sose enged fizetni, amióta nem volt nálam kp egyik alkalommal, visszahívni se engedi magát, pedig előtte min így feleztünk. Egyik találkozó alkalmával egy haverjának nagyobb figyelmet szentelte, Japánban volt, ahová szeretnék eljutni, érdekelt az úti beszámoló, na azt a pillantás amit kaptunk, féltékeny volt. Máskor meg elviseli, vagy nem is tudom, ha hanyagolom.

2018. aug. 18. 19:35
 6/7 anonim ***** válasza:

*"Barát zónás" pasi, nagyon sok időt töltöttem vele.

Őszinteségről hallottál már?

2018. aug. 18. 19:54
 7/7 A kérdező kommentje:
"Barát zónás" mert nem tudom ő mit akar. És nem egy idegen, akit leírtam, és most mégis jó lenne...
2018. aug. 18. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!