Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sült már el az bárkinek pozitívan, hogy nőként ő kezdeményezett egy férfinél?
Alapból gyanakvó típusú hím vagyok. Akinek a szemében túlságosan is érdekes leszek, s már-már kellemetlenül elkezd tolakodóvá válni, abból én csak azt szűröm le, hogy azt az adott nőt kizárólag valamilyen érdek vezérli.
Csakhogy szemléltessem, pár éve az utcán, kutyasétáltatás közben egy szintén a kutyusát sétáltató csajba botlottam. Az első kérdései olyan szinten magánéletbeli puhatolózások voltak (hol van a barátnőm, belvárosban lakok-e, albérletben lakok-e, ráérek-e most azonnal és ha nem, akkor miért nem, *wtf ezt így kajak* stb.), hogy a nagy hajdobálása, szempilla-rebegtetése közepette hamar rövidre zártam a beszélgetést. Mit ad isten, egy jó évre rá az egyik bevásárlóközpontban megláttam, mit ad isten, szééép nagy kerek pocakkal. Úgy azért elmosolyodtam magamban, hogy na, ennek is csak egy spermadonor kellett volna személyemben. És ez csak egy példa volt.
Szóval nem hiszek a női kezdeményezésekben. Azokban nagy csalafintaság lakozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!