Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sült már el az bárkinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sült már el az bárkinek pozitívan, hogy nőként ő kezdeményezett egy férfinél?

Figyelt kérdés
Nekem még soha, pedig a férfiak mindig azt hangoztatják, hogy kezdeményezzen a nő is bátran, ha akar vmit. Szerintem nem voltam tolakodó senkivel, de valahogy mindig kerülni kezdtek a férfiak, ha például felvetettem, hogy elmehetnénk ide vagy oda (és általában olyan programot ajánlottam, amiről tudtam, hogy őket is érdekli). Tőlem eddig csak azok akartak valamit, akik tényleg maguk kezdeményeztek, a többiek maximum haverkodást. Pedig nem vagyok csúnya, átlagos alkatom van és az arcom sem ronda.
2018. aug. 31. 18:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
49%
A férfiaknál az a baj ha szóba álsz vele és vissza mosolyogsz olyan sunyin akkor többet látunk bele. Majd amikor probálnék kommunikálni semmi nem történik. Az ilyen nőket kerülöm.
2018. aug. 31. 19:03
 12/16 anonim ***** válasza:
Nálam is volt ilyen ,a csaj jött oda hozzám.
2018. aug. 31. 19:07
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Nekem minden eddigi kapcsolatom az én kezdeményezésemmel indult. Viszont minden pasi, aki eddig valaha is magától próbálkozott nálam, azok sosem voltak az eseteim. Szóval egyértelmű volt, hogy nekem kell megtalálnom és megszereznem azt, akit akarok. Persze, ezek a kezdeményezések nem úgy a nagy semmiből indultak, de mégis én voltam az, aki előbb lépett, mint a férfiak.
2018. aug. 31. 19:18
 14/16 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
24%

Alapból gyanakvó típusú hím vagyok. Akinek a szemében túlságosan is érdekes leszek, s már-már kellemetlenül elkezd tolakodóvá válni, abból én csak azt szűröm le, hogy azt az adott nőt kizárólag valamilyen érdek vezérli.

Csakhogy szemléltessem, pár éve az utcán, kutyasétáltatás közben egy szintén a kutyusát sétáltató csajba botlottam. Az első kérdései olyan szinten magánéletbeli puhatolózások voltak (hol van a barátnőm, belvárosban lakok-e, albérletben lakok-e, ráérek-e most azonnal és ha nem, akkor miért nem, *wtf ezt így kajak* stb.), hogy a nagy hajdobálása, szempilla-rebegtetése közepette hamar rövidre zártam a beszélgetést. Mit ad isten, egy jó évre rá az egyik bevásárlóközpontban megláttam, mit ad isten, szééép nagy kerek pocakkal. Úgy azért elmosolyodtam magamban, hogy na, ennek is csak egy spermadonor kellett volna személyemben. És ez csak egy példa volt.

Szóval nem hiszek a női kezdeményezésekben. Azokban nagy csalafintaság lakozik.

2018. aug. 31. 19:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem jöttél be azoknak a férfiaknak. Nálam is kezdeményeztek egy párszor nők, de nem voltak az eseteim. Én is sokszor átélem azt, hogy hiába kezdeményezek nem kellek nekik, viszont akiknek kellenék nem jönnek be. Ez van! Nyugodtan kezdeményezz tovább, ha tetszik neked valaki.
2018. szept. 2. 14:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Én is kezdeményeztem már férfiaknál. Sőt, eddig szerintem minden kapcsolatom így jött össze. Viszont sokszor volt, hogy hiába kezdeményeztem, nem voltam az esete az adott férfinak. Szóval mindkét verziót megtapasztaltam. Legyél kitartó és járj nyitott szemmel. Lehet, hogy valakinek tetszel, de ezt alig meri kimutatni.
2018. szept. 2. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!