Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki pozitívan jött ki egy távkapcsolatból?
Én 18 vagyok, párom 22. És csak hétvégente tudunk találkozni, valamikor 2 hetente. Ő budapesti, én Nyíregyházán lakom...
Sokan mondják, hogy úgysem lesz jó vége... valaki mesélne az ő szemszögéből hasonlót?
Ha nem tudtok egy-két éven belül összeköltözni, akkor nincs sok perpektívája. Suli alatt ez nehéz dió. Munka mellett már könnyebben megy az ember másik városba.
Másfél év távkapcsolat után költöztünk össze. Kivártam amíg barátnőm lediplomázik Debrecenben, majd felköltözött hozzám Pestre. Sokszor tartotta bennünk a lelket, hogy tudtuk hamarosan össze tudunk költözni.
"Pozitívan" kijönni alapból nehéz, bármilyen kapcsolatról is legyen szó.
Mindenesetre ne foglalkozz másokkal. Mindenkinél máshogy zajlik a történet. Ha nektek ez így megfelel, ha neten elvagytok, ha a hétvégéken amikor találkoztok jól érzitek magatok, akkor miért ne? Aztán ha valamiért véget ér, hát véget ér. Nem azért volt másoknak sem egynél, kettőnél több kapcsolatuk az életben mert így szerették volna. Legalábbis a többségnek nem azért. Csupán a maguk egyszerű avagy komplikált módján véget érnek. Hogy ez táv-, összeköltözős-, hagyományos- vagy furcsa kapcsolat, édes mindegy.
Neee, mintha valaki a múltamról kérdezne csak a város nem stimmel. 😅
Nekem pozitívan jött ki. Bár én hagytam el a szülővárosom, ami kicsit fájt, de megérte. Pont aki azt állította, hogy úgyis szétmegyünk, csak azért is megerősítette bennem a szeretetem és a kitartást. Most 4 évesek leszünk 2 hónap múlva.. nem lett igazuk akik rosszat kívàntak vagy mondtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!