Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Átlagban mikor tartósabb egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Átlagban mikor tartósabb egy kapcsolat: ha a férfi kezdeményezett, vagy ha a nő?

Figyelt kérdés
2015. szept. 6. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Erre nincs szabály,minden a két fél hozzáállásán áll vagy bukik.
2015. szept. 6. 09:42
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen összefüggés nincs.
2015. szept. 6. 09:48
 3/10 anonim ***** válasza:
39%
Ha a férfi akarja jobban a nőt, az mindig tartósabb, stabilabb kapcsolatot eredményez.
2015. szept. 6. 09:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Ki kezdeményezett?

Hogy lesz tartósabb?

Teljesen mindegy,egy párkapcsolat milyenségét nem az határozza meg,ki kit szedett föl.

2015. szept. 6. 09:54
 5/10 A kérdező kommentje:
Van egy feltevésem. Ha a férfi kezdeményez, a nő összejöhet vele akkor is, ha úgy van vele, hogy nem rossz pasi, de azért van nála jobb is, aztán amikor talál jobbat, lecseréli. A nők viszont csak olyan férfiaknál kezdeményeznek, akik igazán tetszenek nekik, így nem hagyják ott őket később sem. Vélemény?
2015. szept. 6. 09:58
 6/10 anonim ***** válasza:

Semmi összefüggés nincs a kettő között.

De, hogy magamból induljak ki, én szeretem, ha egy férfi kezdeményező, céltudatos, tehát egy passzívabb férfival el nem tudnék képzelni tartós kapcsolatot.

Így, ilyen értelemben a részemről nagyobb esélye van a tartós kapcsolatnak, ha a férfi kezdeményez és mindkét tartós kapcsolatomnál így is volt.

2015. szept. 6. 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

"A nők viszont csak olyan férfiaknál kezdeményeznek, akik igazán tetszenek nekik, "

Ez nem igaz. Azoknál kezdeményeznek akikből pénzt látnak.Megélhetést. Egy nő akinek érzései vannak egy férfi iránt félénkebb lesz mint egy őzike és inkább elfut, de nem kezdeményez.

2015. szept. 6. 10:36
 8/10 anonim ***** válasza:
83%

7: azért, ez nem mindenkinél van így. A páromnál én kezdeményeztem, és akkor még fogalmam nem volt róla, van-e egyáltalán munkája, és ha igen, akkor azzal mennyit keres. Az őszinte vonzalom vitt rá, hogy igen egyértelműen utalgassak és próbálkozzak nála. Nem kérkedésből (már ha ezt annak lehet nevezni), de én mindig is tökösebb lány voltam annál, hogy ha akarok valamit/valakit, ha tetszik, akkor inkább elfussak ahelyett, hogy tegyek érte.

Kérdező: szerintem az elméletednek semmi alapja nincs. Nem az számít, hogy ki kezdte meg az ismerkedést, hanem az, hogy milyen emberek között alakult ki ez a dolog. Ha két igazán összeillő, egy húron pendülő emberről beszélünk, akkor teljesen lényegtelen, hogy a repülő spagettiszörny mindenhatósága vagy az egyikük elszántsága hozta össze őket, akkor is tartósabb lesz a kapcsolat annál, mint mikor az egyik fél lépett, de idővel kiderül, hogy nem illenek össze, nincsenek egy véleményen sok komoly témában.

2015. szept. 6. 11:20
 9/10 anonim ***** válasza:
Mindkét eset normál eloszlást mutat.
2015. szept. 6. 11:37
 10/10 anonim ***** válasza:
#8 megmondta a frankót, nem tudom miért pontoztátok le...
2015. szept. 6. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!