Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nehéz manapság eljutni egy lány szívéhez?
Nyugi, én már majdnem 30 vagyok és sosem találtam normálisat. Mondjuk én annyira beszari voltam, hogy nem is mertem ismerkedni sosem.
Ettől függetlenül lett egy-két barátnőm, de ennyi, nem több. A lányok meg szeretnek csak úgy heccből csókolózni, mert miért ne, ha tetszik nekik a pasi.
Valószínűleg nem akartak tőled semmi komolyat. Vagy leginkább nem jött be nekik a személyiséged.
Internetes ismeretség?
Mert akkor lehet, hogy más is randira hívta, és az jobban bejött neki. Így téged dobott.
Jajj, hagyjuk már ezt a nem tetszel külsőt...
Itt valóban arról van csak szó, hogy ne érezze a lány azt, hogy nyomulsz és hogy életképtelen vagy kapcsolat nélkül. Ez a két dolog nagyon visszataszító!!! (Nem tudom, hogy az vagy-e, nem beszólásnak szántam, hanem csak annyi hogy erre figyelj!!) Valamint nem kell rögtön másnap hívni, a lányok szeretnek nosztalgiázni a történteken, haggyjad hadd érjen. Akik meg csókolóztak veled, másokkal is megtennék ilyen lazán... Ez már a másik véglet... Lehet ők azért nem kerestek mert, nekik meg lassú volt a tempó. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!