Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ennyire nehéz manapság eljutni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nehéz manapság eljutni egy lány szívéhez?

Figyelt kérdés
Kezdem úgy érezni lassan, hogy velem van a baj vagy én vagyok a teljesen hülye.. Idén nyáron 3 lánnyal randiztam. Fagyiztunk, beszélgettünk, elkísértem haza. Mielőtt elváltunk, megbeszéltük, hogy mikor fogunk legközelebb találkozni. Másnap felhívtam, nem vette fel a telefont, írtam neki arra már válaszolt és közölte hogy az az időpont nem jó neki, megértettem, de utána akármit mondtam neki, sose volt jó neki, tehát le is mondtam róla. (Ez még a jobbik eset volt). A másik lánnyal ugyanaz történt, annyi különbséggel, hogy mikor hazakísértem meg is csókoltam, nem ellenkezett, kb 10 percig csókolóztunk a kapubejáróba. Tök jól éreztem magam, azt hittem végre összejött. Megvolt a második randi is, ugyan ez történt. Én már teljesen szerelmes voltam.. Utána beszélgettünk facebookon, kérdéseimre körülbelül 1 napig tartott válaszolnia mindig, azután próbáltam volna felhívni nem vette fel, írtam neki sms-t arra se válaszolt. Úgy éreztem magam mint, aki át lett verve. De akkor a csók az miért volt? Csak úgy? Vagy én vagyok teljesen hülye és naív vagy tényleg ilyen nehéz egy rendes lányt találni. Egyébként nekem a belső sokkal fontosabb, mint a külső, persze azért legyen foga, de én egy rendes barátnőt szeretnék már, mert úgy érzem már magam, mint egy szerencsétlen. 19/f
2018. aug. 28. 23:44
 1/7 anonim ***** válasza:
23%

Nyugi, én már majdnem 30 vagyok és sosem találtam normálisat. Mondjuk én annyira beszari voltam, hogy nem is mertem ismerkedni sosem.

Ettől függetlenül lett egy-két barátnőm, de ennyi, nem több. A lányok meg szeretnek csak úgy heccből csókolózni, mert miért ne, ha tetszik nekik a pasi.

Valószínűleg nem akartak tőled semmi komolyat. Vagy leginkább nem jött be nekik a személyiséged.

2018. aug. 28. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
De aranyos vagy, figyelj a randi arra van, hogy jobban megismerjétek egymást, hogy jól érzitek-e magatokat ha együtt vagytok, de ne ess szerelembe már a 2.randin. Lehet látszik rajtad, hogy majd megőrülsz, hogy legyen valaki, nem lehet tudni, hogy milyen formában jelenik ez meg nálad. De én most pl. ismerkedem egy fiúval, de annyira nyomul, pedig még nem is találkoztunk, de már érzem, hogy ő az, akinek minden masodpercemrol bekellene majd számolnom, annyira szerelmes lesz, és a végén jó sok féltékenység lenne a semmiért a semmiből. Ez veszélyes, jobb ha csak ismerkedsz kötetlenül, akkor nincs benned görcs, és csalódás sincs.
2018. aug. 28. 23:54
 3/7 anonim ***** válasza:
A csók próba volt...
2018. aug. 28. 23:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Internetes ismeretség?

Mert akkor lehet, hogy más is randira hívta, és az jobban bejött neki. Így téged dobott.

2018. aug. 29. 00:42
 5/7 anonim ***** válasza:
72%
Vedd visszább a tempót, mert így lehet, hogy úgy érzik, csak a bugyijukba akarsz kerülni, nem a szívükhöz közelebb. :-)
2018. aug. 29. 07:03
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tetszel neki külsőre, akkor nem nehéz, hanem lehetetlen. Ha tetszel neki külsőre, akkor pedig semmit sem kell tenned hozzá.
2018. aug. 29. 07:57
 7/7 anonim ***** válasza:
75%

Jajj, hagyjuk már ezt a nem tetszel külsőt...

Itt valóban arról van csak szó, hogy ne érezze a lány azt, hogy nyomulsz és hogy életképtelen vagy kapcsolat nélkül. Ez a két dolog nagyon visszataszító!!! (Nem tudom, hogy az vagy-e, nem beszólásnak szántam, hanem csak annyi hogy erre figyelj!!) Valamint nem kell rögtön másnap hívni, a lányok szeretnek nosztalgiázni a történteken, haggyjad hadd érjen. Akik meg csókolóztak veled, másokkal is megtennék ilyen lazán... Ez már a másik véglet... Lehet ők azért nem kerestek mert, nekik meg lassú volt a tempó. xD

2018. aug. 31. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!