Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen sok lány manapság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen sok lány manapság?

Figyelt kérdés

Most hulla biztos, hogy kapok itt olyat majd, hogy megemlegetem de akkoris... Csak én vagyok olyan szerencsétlen, hogy 90%-ban olyan nőkkel hoz össze a sors, akikkel elkezdek beszélgetni, tökjó minden, találkozunk és pár óra után már felhív magához... és ezt szűz lány is megcsinálja. Rendesen, kezdem átérezni, hogy a nők mit éreznek...

Jó tudom egyébként, hogy ne általánosíts, kifogtad... engem csak az érdekelne, hogy találkozott már valaki ilyennel ?

2018. jún. 26. 21:18
 1/9 anonim ***** válasza:
97%
jé,brad pitt is gyakorizik?:)
2018. jún. 26. 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Örülj neki, dugd meg mindet.
2018. jún. 26. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
És egy rohadt lottót nem tudsz úgy bedobni, hogy ne legyen legalább négyes...
2018. jún. 26. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:
33%
Elég gyenge trollkodás. Ha nem viszed a témát szex felé, akkor nem fognak felhívni. Ilyen kamu kérdéseket tényleg bevesz bárki is?
2018. jún. 26. 21:24
 5/9 anonim ***** válasza:
35%

Mert ez a világ már olyan felgyorsult, hogy kihalt az hogy várjunk bármire is. Minden azonnal kell, hülye példa de gyorséttermek, multik, ilyenolyan hiperszuper gyors termékek. Ez van, most ilyen a világ.

De sokan várnak azért, próbálj olyan helyeken ismerkedni ahol a visszafogottabb lányok vannak.

2018. jún. 26. 21:27
 6/9 A kérdező kommentje:
Jó valóban, kicsit hibás vagyok énis... na de itt olvasgatva élt bennem azért egy kép... és a valóság teljesen mást mutat.
2018. jún. 26. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Jajj, azt felejtsük el, ami itt van! :D Itt olvasgatva:

- Senki sem felszínes.

- Senki sem lép félre.

2018. jún. 26. 21:29
 8/9 anonim ***** válasza:
Ezt hívják szerencsének, örülj neki és használd ki az összes nőt, mert megérdemlik. :D F
2018. jún. 27. 14:59
 9/9 anonim ***** válasza:
ugrálsz, de mégis a saját lábadon mész fel!
2018. jún. 27. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!