Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi idő alatt fog megbocsát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt fog megbocsátani?

Figyelt kérdés

Az utóbbi pár hétben magam sem tudom mitől de nagyon feszült vagyok és elég sokat 'hisztiztem'.

Az élő fába is belekötöttem, párom szavait is kiforgattam. Elégedetlenkedtem. Egyszóval nem viselkedtem szépen.

Most nagyon távolságtarto velem.. Azt mondta hogy lehet jobb lenne hogyha a héten nem találkoznánk. Meg jövő héten sem. (egyébként sem tudna ő jönni mert lesérült) azt mondta lehet jót tenne.

Szerintetek nagyon elszúrtam? Jogos a dolog és mondtam hogy sajnálom. De olyan hideg velem, megbékél majd?

Szerintetek mennyi idő? Vagy mit tegyek?

24N

2018. aug. 24. 11:15
 1/6 A kérdező kommentje:
Szánom bánom de én sem vagyok mindig jó passzban.. :(:/
2018. aug. 24. 11:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Várd ko csendben azt az jdőt, amit kér. Ne keresd, ne nyomulj, ne alázd meg magad. Ha hív, légy normális és természetes.
2018. aug. 24. 11:31
 3/6 anonim ***** válasza:
A bocsánatkérésnél és az őszinteségnél többet most nem tehetsz. A többit majd eldönti ő, meg az idő. Szerintem adj neki egy kis "nyugalmat".
2018. aug. 24. 11:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Nehéz megjosolni, de ha igazán szeret, csak nem dobna egy ilyenért, egy bizonyos szintig eltűrheti a hisztiket. :) Persze ha ez rendszeres és mindenért folyton hisztizel lehet kiábrándító.
2018. aug. 24. 11:32
 5/6 A kérdező kommentje:

Néha van egy egy. De nem jellemző.

Csak ebben a hónapban elég sok volt.. Kicsit frusztrált vagyok és esküszöm nem direkt csináltam.

Hát akkor várok, de annyira nehéz. Legszívesebben felhivnam.. De ahogy írta az egyik válaszoló nem akarom magam megalazo helyzetbe se hozni

2018. aug. 24. 11:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Nem keresett egész nap.. És tegnap sem..
2018. aug. 24. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!