Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő alatt fog megbocsátani?
Az utóbbi pár hétben magam sem tudom mitől de nagyon feszült vagyok és elég sokat 'hisztiztem'.
Az élő fába is belekötöttem, párom szavait is kiforgattam. Elégedetlenkedtem. Egyszóval nem viselkedtem szépen.
Most nagyon távolságtarto velem.. Azt mondta hogy lehet jobb lenne hogyha a héten nem találkoznánk. Meg jövő héten sem. (egyébként sem tudna ő jönni mert lesérült) azt mondta lehet jót tenne.
Szerintetek nagyon elszúrtam? Jogos a dolog és mondtam hogy sajnálom. De olyan hideg velem, megbékél majd?
Szerintetek mennyi idő? Vagy mit tegyek?
24N
Néha van egy egy. De nem jellemző.
Csak ebben a hónapban elég sok volt.. Kicsit frusztrált vagyok és esküszöm nem direkt csináltam.
Hát akkor várok, de annyira nehéz. Legszívesebben felhivnam.. De ahogy írta az egyik válaszoló nem akarom magam megalazo helyzetbe se hozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!