Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Érezted már, hogy rá kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már, hogy rá kellene írni valakire, de nem mersz?

Figyelt kérdés
Fenn van a chaten, de f>sok. Tudom, hogy 12 éves szint, de akkor is.
2018. aug. 21. 22:13
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
12 évesen se voltam ilyen beszari.
2018. aug. 21. 22:13
 2/50 anonim ***** válasza:
No vagy ferfi vagy?
2018. aug. 21. 22:14
 3/50 anonim ***** válasza:
100%
Ja, éreztem. Mostanában is, pedig nem vagyok már tini, csak félek, hogy benéztem a nedvességet.
2018. aug. 21. 22:17
 4/50 A kérdező kommentje:
Nő, de életkort inkább nem írnék. XD
2018. aug. 21. 22:17
 5/50 anonim ***** válasza:
100%
:D akarom mondani *kedvességét*
2018. aug. 21. 22:18
 6/50 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha előtte nem volt beszélgetés sose akkor átgondolandó hogy mit írsz meg hogy de én azt vallom hogy aki nem próbálkozik az ennyi lehetőséget sem ad meg magának. Mi a legrosszabb? nem beszélgettek többet, vagy esetleg bunkózik veled akkor meg már nem az ismerősöd és kész. Nem szabad senki felett sem pálcát törni mert nem mindenki bunkó, léteznek még kedves emberek de ha nem próbálja meg az ember akkor nem fogja tudni soha. Szóval nem kell aggódnod de ha nem szeretnél rá írni úgy a szíved mélyén akkor hagyd.
2018. aug. 21. 22:19
 7/50 anonim ***** válasza:
Mitől félsz, mi történhet? Leharapja a fejed? :D
 8/50 A kérdező kommentje:
Hű, ez most "szándékos" elírás? Mert jól jött ki.
 9/50 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nekem volt akire ráírtam úgy is hogy nem ismertem és kiderült hogy tök jó fej, de rengeteg olyan volt aki még válaszolni se válaszolt de már több mint fél éve nem szoktam ilyet mert úgy vagyok vele hogy akik nekem fontosak vagy másoknak fontos vagyok azok úgyis megkeresnek és rám írnak. :D 21/F
2018. aug. 21. 22:20
 10/50 A kérdező kommentje:
Nem bunkó, lenne is egy téma, amit felvethetnék neki, de félek az elutasítástól.
2018. aug. 21. 22:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!