Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már úgy, hogy valakiről érezted, hogy az igazi?
Exemmel két és fél éve szakítottunk, de a mai napig is szeretjük egymást. Rengeteget veszekedtünk, gyerekesen viselkedtünk és nem tudtuk megoldani a problémáinkat. Azóta sokat tanultam, tudom, hogy működne. Azt is tudom, hogy az érzései irántam változatlanok, ahogy nekem is. Sokszor beszélünk azóta is...viszont azt mondta, nem tud megbocsátani, úgy megbántottam sokszor. Ahogy ő is engem, viszont úgy gondolom, csak kommunikálnunk kellene egymással és jobb lenne.
Visszatérve a kérdésemre: Volt már? Volt olyan, hogy valamiért szétmentetek és mégis összejöttetek? Hogy történt?
Vagy olyan, hogy tudtátok, hogy szeretitek egymást, mégsem voltatok együtt? Miért?
Hogy végződött?
25/L
Ha szeretitek egymást akkor uljetek le es beszéljétek meg! Es próbáljátok meg ujra. Veszteni valotok nincsen :)
Jo lesz az, ha szeretitek egymast
Volt, hogy azt hittem. De nem, ez csak egy illúzió. Akarod, hogy így legyen, ezért ezt látod, de jó eséllyel nem menne másodjára, harmadjára és huszadjára sem.
Mostani páromnál nem érzem, hogy ő az igazi, hanem tudom. 2 és fél év alatt egy veszekedés se volt, csak 1-2 összezörrenés az elején, ami tartott vagy 10 percig. Minden egyszerű magától értetődő, sima. Nincs dráma, nincs hiszti, nincs érzelmi lehúzás, se mély hullámvölgyek. Csak harmónia és kiegyensúlyozottság. Nem vagyunk tökéletesek, látjuk egymás hibáit, de szinte semmi erőfeszítést nem igényel ezeket kezelni. Valahogy természetes az egész. Na, az igazi ilyen, legalábbis szerintem.
Átéltem azt is, amit te, 4 évig szenvedtem a hiányától, ma már borzalmasan hálás vagyok, hogy nem lett folytatás. Remek embernek tartom továbbra is, de inkább szenvedély és megszállottság volt részemről, nem szerelem és semmiképp sem egészséges párkapcsolat.
Ha úgy érzed, akkor menj utána és küzd a kapcsolatotokért! Ennyi idő alatt már simán változhattatok annyit, hogy jobban működjenek a dolgok. Nem szabad foglalkozni azzal, hogy másoknak esetleg nem sikerült.
A helyedben többet keresném a társaságát és jelezném, hogy még mindig szeretem. Előbb-utóbb megenyhülhet, ha látja, nincs miért félnie. Persze ehhez neked is sziklaszilárdan kell érezned, hogy ő az igazi.
Próbáltam vele felvenni a kapcsolatot, semmire nem reagált, úgyhogy hagyom. Két hete még ő keresett azzal, hogy hiányzom neki, azt mondta, majd még beszélünk...
De lehet, hogy időközben lett valakije, nagyon ez az érzésem, eddig nem volt senki utánam.
Most nagyon nehezen tudom feldolgozni ezt, de nincs mit tenni..
Igen, volt már de valószínűleg csak a képzeletem játszott
velem. Megláttam és kész végem lett, nyomozgattam utána
kicsit. Kiderült hogy nemrég férjhez ment. :(
Amúgy sem működött volna a dolog mert két külön világ
vagyunk. Klasszikus értelmiségi család, vallásos szülők,
szigorú nevelés. Diploma kötelező !!!
Jómagam átlagos családból származom, ateista vagyok,
bár nekem is van diplomám de nem a szakmámban dolgozom.
Hát ilyen ez a popszakma !
Szép estét neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!