Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy erős hitű kereszténnyel?
Figyelt kérdés
2018. aug. 20. 13:20
11/16 A kérdező kommentje:
Nem hiába emeltem ki azt, hogy "erős hitű" keresztény.
Ha valaki csak mérsékelten vallásos, se közben olyan, mint egy normális csaj, akkor nincs baj.
De az "erős hitű" az más. Azzal szexuális életet sem lehet élni, ott meg szerintem csak egy rossz kapcsolat lehet.
2018. aug. 20. 14:35
12/16 anonim válasza:
Sok mélyen keresztény embert ismerek és a tapasztalataim szerint nem valaki hitének erősségtől függ, hogy milyen ember, hanem attól, hogy ő vagy a közössége mennyire szabadon értelmezi a Bibliát, náluk mi az elfogadott. Ismerek olyat, aki elzárkózik a világtól, nem néz filmeket, csak a közösségén belül ismerkedik, apáca/szerzetes módjára él, de olyan is van, aki ugyanennyire mélyen hívő, mégis vannak többféle vallású barátai, nyitott az új dolgokra, érdeklődik a tudomány iránt, szívesen ismerkedik új emberekkel, jár szórakozni, időnként alkoholt is iszik, úgymond "normális emberként" él, csak emellett templomba jár, Bibliát olvas, keresztény értékrendet követ, kiveszi a részét a gyülekezete feladataiból. Az elsőként említett illetőhöz hasonló férfival nem jönnék össze, mert ő valószínűleg egy hozzá hasonló nőt keres a saját gyülekezetéből, a másodikkal esetleg összejönnék, ha pont egymás "lelki társai" vagyunk.
13/16 anonim válasza:
Igen, erős hitű keresztény férfira vágyom.
14/16 anonim válasza:
Én hívő vagyok, de nem vallásos. Erős hitű férfivel azért nem jönnék össze, mert nem illenénk össze és ez gyereknevelés terén is kiütközne.
15/16 anonim válasza:
Na, ez tipikusan piros kezes kérdés, de:
Igen, "összejönnék" erősen keresztény emberrel, mivel magam is az vagyok.
Látom, kérdező, te sem vagy keresztény, de amit már előttem leírtak arról, hogy nem mindenki vallási fanatikus, az igaz. Nem sok vallásilag begyöpösödött embert ismerek, és vannak más vallású ismerőseim (igaz, barátnőm még nem volt) és sosem próbálom rájuk erőltetni a vállásomat. Bár a többi válaszoló lehet, hogy több igényt támaszt (szex)
17/F
16/16 anonim válasza:
Előző vagyok, úgy értem más vallású barátnőm nem volt még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!