Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erős barátság? Szerelem? Ki tudja?!
HaGYJam!!!!!!! Ember, figyelj már oda :)
Ilyen helyzetben amúgy egy megoldás van, csak ezt tanácsolhatom én is:
Legközelebb amikor találkoztok, nagyon kedvesen, ám annál határozottabban elmondod neki, hogy "Figyelj Gizi, az a helyzet, és szerintem ezzel te is tisztában vagy, hogy én már egy ideje nem csak a barátod szeretnék lenni, hanem annál sokkal több. Volt egy időszak, amikor úgy éreztem, ez kölcsönös, azonban ez az időszak elmúlt. Az én érzéseim viszont megmaradtak, és nem szeretném a továbbiakban kínozni saját magamat azzal, hogy csak barátként találkozgatunk. Szóval sajnálom, hogy így alakult, de többet így külön nem szeretnék veled találkozni. Természetesen ha véletlen összefutunk nem fordítom el a fejemet, nyugi, de nem akarom tovább pazarolni a saját időmet sem azzal, hogy olyan szekér után futok, ami soha nem fog felvenni"
Ezzel csak jól járhatsz. Vagy elhatározza magát, és legközelebb szingliként kopogtat az ajtódon, vagy többet nem találkoztok és nyitott lehetsz másokra, akik szívesen ismerkednének veled.
Még egy aspektus: érdemes bizalmatlanul kezelni az olyan embereket, akik kapcsolatból kapcsolatba ugrálnak, lásd ez a nő. Számomra ez nagyon taszító lenne, hogy csókolgat másokat kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!