Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek teljesen túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek teljesen túl lehet lenni egy olyan szerelmen, ahol nagyon erős volt a külső vonzalom és a szex is?

Figyelt kérdés
Nemrég vége lett egy pár hónapos kapcsolatomnak, és szerelmes lettem a lányba. Elfogadtam a döntését, nem is próbálom visszacsábítani, de nem tudom, hogyha egyszer a szerelem el is múlik iránta, vajon nem fog-e majd később random megint fellángolni? Ilyen jó még soha senkivel nem volt a szex, és egyébként nagyon jól megvoltunk egymással, de ő sajnos nem érezte szerelmesnek magát, úgyhogy ezért lett vége. Szépen váltunk el egymástól, és valószínűleg fogunk még beszélni és találkozni is később. Nem tudom, hogyha már eltelik sok idő, és úgy érzem, hogy túl vagyok rajta, vajon nem fog megint fellángolni bennem ez az érzés iránta?

2018. jún. 16. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Vagy is, párszor dugni akart veled a csaj és ennyi. Majd elmúlik, jön más.
2018. jún. 16. 12:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Valószínűleg igen, de nem haragszom rá. Hivatalosan nem is jártunk, csak én kezdtem el többet érezni iránta. Ezért is tudtunk normálisan elválni, de nekem ettől még hiányzik, és nem is érdekel más nő, pedig ez nem jellemző rám.
2018. jún. 16. 12:46
 3/3 anonim ***** válasza:
47%
Ezt senkise tuggya. Gyogyszexet ajánlok
2018. jún. 16. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!