Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Udvarlási tanácsokat kérnék (nem csajozàsit). Valaki tud segíteni?
Az a nagy helyzet hogy eddig nem igazán erdekeltek a nők, 1-2 semmitmondó kapcsolatom volt, semmi lényeges.
És most meg szeretnék ismerni egy nőt, csak nem tudom hogy kezdjek hozzá hogy ne riasszam el, ill ne legyek túl rámenős. Miket csináljak, miket ne, miről beszelgessek vele. Egyéb trükkök, praktikákat várok, ugyanis most kezdenék ki mászni a barlangból amit magam köré építettem pár éve.
Minden választ szivesen várok :)
Először is hívd el kajálni valahova.
Aztán bármiről beszélgethetsz vele, ami azt segíti elő, hogy megismerjétek egymást. Értelemszerűen kerüld a hülye csajozós szövegeket. A visszafogott, nem túl nyomulós bókokat szeretjük :)
Aztán a végén mondd, hogy jól érezted magad(persze ha igaz is) és hogy szeretnéd megismételni az alkalmat. Ha ő is pozitivan áll hozzá, nyert ügyed van. Egy szál virág pluszpont. Ha nem rocker a csaj.
A netes udvarlás szerintem nem ér semmit. Jóreggelt üzenet, hogylét felől érdeklődni a következő randiig pluszpont. :)
De ez csak az én véleményem, majd a pontozásom megmutatja mennyire értenek egyet velem.
Ám merem állítani,hogy egy normális nőnél így nem foghatsz mellé.
21n
Köszönöm a tippet. Csak nagyon el foglalt a munkája miatt, azért gondoltam hogy neten is rá írok, de lehet el unalmasodna az elejen a beszélgetés.
Nem, nem rocker inkabb ilyen "niga" zenéket hallgat mint én :D
Meg az lenne a lényeges hogy ne kerüljek egyből a friendzónàba, mivel elég barátságos lány, sok barátja van.
20+f
Legalább egyszer ezekről is kell beszélni, s inkább a kapcsolat előtt, mint közben.
Én pl azért kérdeztem a párom/akkor még ismerkedési státuszban, hogy milyen kapcsolatai voltak eddig, mert érdekelt,hogy mennyire csajozós, mennyire komoly, hogy áll a dologhoz, havonta cserél partnert stb...
Mikor meg ő kérdett vissza, én is beszélzem az első/előző kapcsolatomról, s még az exről is,hogy miért lett vége. Ezzel csak finoman próbáltam elmondani, hogy mit nem szetetek,tolerálok. Pl "az exem csak a barátainak élt, én kerültem utánuk és ezt nem tudom tolerálni."
Aztán az erre adott válasz is sokat elmond. Egyetért a hozzáállásommal vagy védi az exet.
Szerintem ezeket így nagyvonalakban az elején nem rossz tisztázni. Aztán ha kialakult minden persze nem kell így bolygazni a múltat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!