Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Nagyon kivagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon kivagyok akadva

Figyelt kérdés

Kezdem az elejetetől, negy evig voltam, egy sraccal, akivel az elejen minden jol ment, de aztan elkezdett a kapcsolatunk tonkre menni teljesen, tobbszor.megcsalt engem sosem halgatott meg mindig megbocsajtottam neki, mert nagyon szerettem ... de rajottem igy nemlehet boldog.mert nemtudok benne megbizni igy.folytok feltekenykedtem, igy aztmondtam.vege... de o nem akarja h vege legyen azota fenyeget.... en par honapja meg ismertem egy masik fiut, csilvan ezt az exxem.nemtudja . Mert felnek hogy megkeresne es kàrt tenne bennem.. a fiuba akit.meg ismertem nem.erzem h szerelmes lennek bele, de megis megnyugtatja a szivem ez azert van meg mert nem szerettem ki az exxembol? .... ossze vagyok nagyon zavarodba ez a fiu nagyon kedves, romantikus mindenrol tud, belem.szeretett, de en nem.... meg mindig az exxemre gondolok mint ha sajnalnam.ot, h igy fakepnel hagytam, de tudom.h szamtalanszor megcsalt es bantott lelkileg ezert, sose tudnam.megbocsajtani... most akkor szerintetek megbolondultam ??? Mit tennetek helyembe? Fojtatnatok az egeszet ezzel az uj fiuval? Vagy ot is inkabb haggyam

... mert nem.fogok bele.szeretni? Azon gondolkozok h zarjam el magam teljesen a kulvilagtol..... 22/L

2018. aug. 15. 19:36
 1/3 anonim ***** válasza:

Mond el az újnak az igazat, és bízd rá a döntést, hogy kitart-e melletted amig lelkileg rendbe jössz vagy sem.

Ha nem a válasz, szépen köszönj el tőle.

kb.1-2 év lesz mire felállsz, szépen apránkét. Addig meg a jelenlegi partnernak rengeteg tolerancia oda figyelés kell feléd. De ezt neki is akarnia kell, mert a szamár szerep az minden csak nem jó.

2018. aug. 15. 19:46
 2/3 anonim ***** válasza:
60%

Jó megoldás lehet, ha visszavonulsz pár hónapra, és csak a magyar nyelvtan és helyesírás gyakorlásának szenteled magad.

Egyrészt segít elterelni a figyelmedet, másrészt nagyban nőni fog az esélyed, hogy kifogj egy normális férfit.

2018. aug. 15. 19:47
 3/3 anonim ***** válasza:
Én azt látom, hogy menekültél a barátodtól egy másik fiú karjaiba, mert talán azt érezted, hogy ő szeret és ezt már nem kaptad meg a barátodtól ez jól esett, de nem bírtál beleszeretni. Őt szerintem ne hülyítsd tovább ártatlanul inkább mond el neki, hogy mi a helyzet. A mostani barátoddal meg szakíts meg minden kapcsolatot, mert ebből csak bajod lesz. Fenyegetett is, miről beszélünk?
2018. aug. 15. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!