Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rohadtul kivagyok akadva, mit csinaljak?
Fogamzasgatlo mellett terhes lettem. Csak en lehetek olyan bena, hogy az 1000 nobol en vagyok az az egy... normalisan szedtem, egy tabit sem hagytam ki...
Szexkapcsolatom van. Mindketten leszogeztuk, hogy nem akarunk gyereket. Sem kapcsolatot...
Nem hitte el, hogy szedem a tabit de vegulis par este elotte vettem be es vegulis elhitte. Tobbszor is belem elvezett, az eddigi ket honapban nem volt semmi baj. De most nem jott meg. Es csinaltam 4 terhessegi tesztet. Mindegyik +. A dokinal holnapra van idopontom. Megia hogyan mondjam el a pasinak?!
"-Ha lenne egy lányod hogy hivnád?"
- A... a Nikolett szép név
- Rendben Nikolett 9 hónap múlva érkezik" :D
Enis abortusz ellenes vagyok.
Es tenyleg nem vetetnem el egy magzat eletet. De ha belemegyek abba, hogy megtartom, a penzugyi hatterem megvan, de az sokban karosithatj a kisgyerek eletet, ha csonka csaladban no fel... nemigaz?:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!