Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rohadtul kivagyok akadva, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rohadtul kivagyok akadva, mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Fogamzasgatlo mellett terhes lettem. Csak en lehetek olyan bena, hogy az 1000 nobol en vagyok az az egy... normalisan szedtem, egy tabit sem hagytam ki...

Szexkapcsolatom van. Mindketten leszogeztuk, hogy nem akarunk gyereket. Sem kapcsolatot...

Nem hitte el, hogy szedem a tabit de vegulis par este elotte vettem be es vegulis elhitte. Tobbszor is belem elvezett, az eddigi ket honapban nem volt semmi baj. De most nem jott meg. Es csinaltam 4 terhessegi tesztet. Mindegyik +. A dokinal holnapra van idopontom. Megia hogyan mondjam el a pasinak?!

2014. aug. 27. 00:21
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
74%
29-es, akkor mi az? Zöldség? Egy húscafat? Az ember csak a hüvelyen túl kezdődik? Mi a különbség a benti húscafat között, illetve a kinti húscafat között?
2014. aug. 27. 01:24
 32/47 anonim ***** válasza:
3%

Egy magzatnak nincs még tudata, tehát ja, valójában még csak egy húscafat.

Ennyi erővel ahogy te gondolkozol, az ondósejtek is élőlények, gondolom recskázni sem szoktál, mert különben gyilkos vagy!

2014. aug. 27. 01:28
 33/47 anonim ***** válasza:
57%

32-es

Az érvelésedet elnézve veled nem jó vitázni, mert buta vagy.

Még jó hogy csak itt botlok beléd.

2014. aug. 27. 01:38
 34/47 anonim ***** válasza:

most gondolj bele, inkább nőjön fel a gyerek teherként, úgy, hogy az apja nem vállalja fel, az anyjának pedig meglepetésként érkezett, vagy hogy mindketten akarják, van anyu apu, stb? a jobb életkörülmények megadása előbbre helyezi azt hogy ez most gyilkosság-e vagy sem.

az terhesség első két hónapjában embrióról beszélünk. utána magzatról, és akkor tekinthető embernek, amikor magzati stádiumba lépett.

ergó a 12. hétig elvetetett embrió nem gyilkosság.

2014. aug. 27. 01:44
 35/47 anonim ***** válasza:
Hát, kitartást! A doki után majd többet tudsz. Utána meg beszélgess el a sráccal a dologról, mert ha télleg terhes vagy, akkor az ő gyereke is lesz.
2014. aug. 27. 04:33
 36/47 anonim ***** válasza:

már a magzatnak is ver a szíve...tehát egy pindurnyi kis élőlény, emberke....27-es bújj el sztem, vagy menj vissza biosz órára...

Kérdező akárhogy is döntesz, kitartás. De én azért elmondanám az "apának", h mizu...ha akarja ha nem, joga van tudni...:/ Majd írd meg mi volt a nődokinál

N24

2014. aug. 27. 08:38
 37/47 A kérdező kommentje:

99,9%, hogy terhes vagyok.

a babat megtartom, ma delutan talalkozok az apukaval...

szurkoljatok..

2014. aug. 27. 09:31
 38/47 anonim ***** válasza:

doki mondta?!

majd jelentkezz

2014. aug. 27. 10:37
 39/47 anonim ***** válasza:
mondd hogy "emlékszel még arra amikor belém élveztél?" erre ő azt mondja majd hogy igen, és mondd neki, hogy "ja, és mensim is"
2014. aug. 27. 15:27
 40/47 anonim válasza:
Szia!Én is védekezés mellett lettem terhes nem irigyellek én pharmatex mellett.Férjem nem örült neki ő csak 1 gyereket akart,de én elvetetés ellenes vagyok én amúgy is egy kis életről van szó.Szurkolok neked,hogy az apukája elfogadja a terhesség tényét.Remélem boldog családban fog felnőni és nem csonkán.Sok kitartást és minden jót Kívánok neked ,Boldog baba várást én most 27 hetes vagyok és nem bánom a döntésemet:)
2014. aug. 27. 19:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!