Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rohadtul kivagyok akadva, mit csinaljak?
Fogamzasgatlo mellett terhes lettem. Csak en lehetek olyan bena, hogy az 1000 nobol en vagyok az az egy... normalisan szedtem, egy tabit sem hagytam ki...
Szexkapcsolatom van. Mindketten leszogeztuk, hogy nem akarunk gyereket. Sem kapcsolatot...
Nem hitte el, hogy szedem a tabit de vegulis par este elotte vettem be es vegulis elhitte. Tobbszor is belem elvezett, az eddigi ket honapban nem volt semmi baj. De most nem jott meg. Es csinaltam 4 terhessegi tesztet. Mindegyik +. A dokinal holnapra van idopontom. Megia hogyan mondjam el a pasinak?!
21, hamarosan 22.
Anyukamek mellettem vannak. Marmint azt mondtak, hogy az en dontesem de rajuk mindket esetben szamithatok, hiszen az unokajuk van a ppcakomban..
1. nem neked van pénzed szerintem, hanem a szüleidnek
2. így jár aki szexkapcsolatba kezd
3. így jár aki hagyja, hogy beleélvezzenek szexkapcsolatba
4. bráfó
5. # kecifei
A csávó le fog lépni, és a gyereked apa nélkül lesz. Hacsak nem találsz valami palit, aki szívesen lenne pótapa. Bár ennek esélye kb annál is kisebb, minthogy az igazi apja vállalja.
És milyen jó lesz majd közölni a gyerekkel, amikor kérdezi, hogy miért nincs apukája, hogy hát szívem, anyu apu se akart téged, csak felrúgtad a fogamzásgátló szabályait... És most ez van, szívunk miattad.
Egyébként nem lehet, hogy más gyógyszert, vagy bármit vettél be, ami befolyásolhatta?
Gőzöm sincs mit tennék, bár én soha nem is szexelnék gumi nélkül kapcsolaton kívül, úgyhogy passz. Te döntésed, amit jónak látsz.
16os, nem, nem a szuleimnek van penze, hanem nekem. Eleg sokat gurizek erte.
Es nemhiszem, hogy nem kerdeztem normalisan, mit kell itt 'gei.fej' ezni?:) esetleg te vagy, hogy ezt nem erted meg, hogy nekem ez fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!