Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon lenne-e nalam eselye?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lenne-e nalam eselye? (surgos)

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel megismerkedtem es beleszerettem es neha tesz celzasokat hogy o is es sokat figyel ram de nemmerem neki leírni mert felek a valasztol vagy hogy elveszitem.. Erdemes elmondani neki?

2018. aug. 15. 08:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
32%
Ha szerelmet vallasz, potyalyukká változol.
2018. aug. 15. 11:34
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha szerelmet vallasz, megadod az esélyt a boldogságra.
2018. aug. 15. 14:46
 13/15 anonim ***** válasza:

Úgyis el lehet mondani, hogy az ne legyen egyértelmű.

Ha egyenesen megmondod, elbízza magát, meghal a vadászösztön, bármit is gondoljon magáról, egy férfi vadászni szeret. Tartsd kicsit bizonytalanságban.

Én nem mondtam el, nagyon tepert nálam valaki, egy nagyon egyértelmű célzást tett, amire én egy nem egyenes, de jól érthető választ írtam napok múlva és egy törött szívvel zártam. Ez baromira izgatta ez a törött szív, addig nyaggatott, több napon keresztül, amíg ki nem szedte belőlem...vagyis hogy egész pontos legyek, nem szedte ki belőlem. Nem vallottam neki szerelmet. De ahogy közeledtünk egyre jobban és jobban egymáshoz, számára egyértelművé vált, hogy beleszerettem és így már nem kellettem. Talán másként alakul, ha nem vagyunk mindketten foglaltak, de azt tudom, addig érdekeltem igazán, amíg nem jött rá, hogy mit érzek.

2018. aug. 15. 18:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem az a kérdés, hogy lenne-e nálad esélye, hanem hogy neked lenne-e esélyed őnála. Ugye ezt akartad kérdezni.

Nem kell direktben megírni, hogy tetszik, pláne nem, hogy beleszerettél, csak ha ír, akkor mindig kedvesen válaszoljál neki, ha többször is ír, akkor esetleg elhívhatod egy kirándulásra, lenne-e kedve hozzá. Aztán meglátod, hogy áll hozzá. Ne diszkóba hívd, mert ott nem tudtok rendesen ismerkedni egymással.

2018. aug. 16. 08:05
 15/15 anonim ***** válasza:
12-es egy nő ne valljon szerelmet, csak ha már neki is szerelmet vallottak. Addig csak éreztesse, hogy szereti az illetőt.
2018. aug. 16. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!