Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon lenne-e nalam eselye?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon lenne-e nalam eselye? (surgos)

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel megismerkedtem es beleszerettem es neha tesz celzasokat hogy o is es sokat figyel ram de nemmerem neki leírni mert felek a valasztol vagy hogy elveszitem.. Erdemes elmondani neki?

2018. aug. 15. 08:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
50%
Én nem mondanám. Persze a közelében lennék stb de ezt a részét rá hagynám. 28N
2018. aug. 15. 08:54
 2/15 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem meg mondd el neki! A férfiak az egyenes beszédet szeretik.

Én mindenképp értékelném, ha elmondanád. Számomra pozitívum lenne és emiatt nem hinném, hogy elveszítenéd.

Szóval hajrá egy próbát mindenképp megér!

Én drukkolok! :)

2018. aug. 15. 08:58
 3/15 A kérdező kommentje:
#1 az a baj hogy o makacs tipus tehat ha szeretne akkor sem mondana el..
2018. aug. 15. 09:01
 4/15 A kérdező kommentje:
#2 lehet igazad van csak mi lesz ha megsem igy sül el?..
2018. aug. 15. 09:01
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
1 biztos, ha nem lepsz, sosem derul ki h mi van.
2018. aug. 15. 09:23
 6/15 A kérdező kommentje:
#5 igazából nemmerek lepni mert felek a valasztol..
2018. aug. 15. 09:41
 7/15 anonim ***** válasza:
44%
Ja de mar boccs h ezt mondom, de ez netto fa$$zag
2018. aug. 15. 09:47
 8/15 próbálokkedveslenni ***** válasza:
22%

Olyan szó nincs, hogy "nemmerem" és ennek ragozásai sem léteznek, mint "nemmerek". Ezeket külön kell írni. Továbbá a vesszők elhelyezése is sokat segít az olvashatóságon. Az ékezetek hiánya is igénytelenséget sugall.

Szerintem ezek fényében nincs nála esélyed, mert igénytelen és buta lehetsz. Látod? Pár karakter alapján ilyen könnyű téged jellemezni és ilyen könnyen szúrod el az esélyedet, mert simán előfordulhat, hogy amúgy normális vagy. Tessék adni magadra és az írásképedre is, mert ez így borzalmas.

2018. aug. 15. 10:20
 9/15 A kérdező kommentje:

#8 Neked nem mindegy, hogy hogyan irok? :D

És ha nem magyar a billentyűzetem az neked miért fáj? Szerintem amíg én normálisan kérdezek addig úgyanúgy elvárom a tiszteletet.

2018. aug. 15. 10:26
 10/15 próbálokkedveslenni ***** válasza:
27%

1.) A tiszteletet ki kell érdemelni.

2.) Engem nem zavar, ha téged néznek butának és igénytelennek, csak gondoltam felhívom rá a figyelmedet, ha már önmagadtól ennyire nem futja.

3.) A `nem magyar billentyűzeteden` nincs szóköz és vessző karakter? Értem. sigh...

2018. aug. 15. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!