Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van esélye egy 17...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esélye egy 17 éves és egy 22 éves kapcsolatának?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Elég nagy dilemmában vagyok, ezért szeretném a segítségeteket. Megismertem egy 17 éves lányt, aki nagyon kedves, okos, csinos és nagyon jól érzem magam vele. Ő is velem. Azt hiszem, talán bele is szerettem már. Csak egy kicsit félek, hogy 22 évesen túl idős vagyok hozzá. Ti mit gondoltok róla? Tényleg nagyon gáz, hogy 5 évvel idősebb vagyok? Vagy csak én aggódom túl?

2018. ápr. 17. 18:41
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%
Van, ne aggódj.
2018. ápr. 17. 18:41
 2/15 anonim ***** válasza:
89%
Ne az alapján dönts, hogy ki mit válaszol itt, hanem az alapján, hogy mit érzel iránta. Ha szereted, akkor ne azzal foglalkozz, hogy mások mit gondolnak. :)
2018. ápr. 17. 18:47
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, csak attól tartok kicsit, hogy esetleg a szülei vagy mások azt hiszik, csak átverni akarom. Mert esetleg azt gondolják, csak szórakozásból vagyok vele. Pedig nem.
2018. ápr. 17. 19:03
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van esélye,ismerek olyat, akik ilyen korban jártak. És nem a kor miatt nem működött, hanem tök más miatt, szóval szerintem nem hülyeség.
2018. ápr. 17. 19:13
 5/15 A kérdező kommentje:
A kor nálam sem gond, mert pont az tetszik nagyon benne, hogy nem olyan agyhalott, mint a korosztályom 90%a. Csak eddig alig tudtam elképzelni, hogy egy nálam 4-5 évvel fiatalabbal járjak, de most viszont odavagyok érte.
2018. ápr. 17. 19:27
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Van esélye, ha megvan a szikra, akkor semmi màssal ne foglalkozz. Van egy baràtom mindenki megszólta a tàrsasàgból őket, pont ilyen idősen jöttek össze és azóta is nagyon boldogok együtt. Kb 3éve
2018. ápr. 17. 19:39
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
És ebben ki a felnőtt?
2018. ápr. 17. 19:55
 8/15 A kérdező kommentje:

Hát, azért már lediplomáztam, a foglalkozásom során emberi életek vannak a kezemben, úgyhogy messze nem vagyok már tini kategória. Mégha te annak is éreznéd magad.

2018. ápr. 17. 19:58
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

lehet talán.

én 23 vagyok, de elég furcsa lenne elképzelni magam egy 18 évessel. én is lediplomáztam, dolgozok, mégha olyan sok év nem is lenne köztünk, az ilyen gimnazisták nagyon gyereknek tűnnek még. persze lehet kivétel mindig.

a te generációdról és az övéről meg csak annyit, hogy az egyre fiatalabb és fiatalabb generációk egyre degeneráltabbak és degeneráltabbak. :D legalábbis én ezt tapasztaltam.

2018. ápr. 17. 21:39
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 17 évesen 23 éves barátom volt, már dolgozott, egyedül élt és nagyon szerelmesek voltunk. Én még csak gimis voltam, de el se tudtam volna képzelni, hogy a gimiből járjak valakivel...
2018. ápr. 17. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!