Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan legyen molett lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyen molett lányként önbizalmam a tökéletes testű barátom mellet?

Figyelt kérdés
Kifejezetten szép az arcom, de van rajtam fölösleg. A barátom vékony, magas, álomszép teste van, és jóképű is. Nincs kövér fétise vagy ilyesmi, csak szerinte arányos vagyok és csinos, és öt ezt beindítja. Volt előttem tök vékony barátnője is. Amúgy sokat fogytam már, csak állandóan azon gondolkodom, hogy mit gondolhatnak az emberek, hogy miért van velem? Olyanokra gondolok, hogy azt mondják magukban, hogy szegény srác biztos impotens vagy tok kicsi neki, hogy nem lett jobb csaja stb :(
2018. aug. 14. 10:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
9%

Te meg mindog itt vagy kerdezo? Mar tobbszor irtad ki ezt a kerdest.

Mindenki maradjon a kaptafanal, ahogy akkor privatban beszelgetunk es le is irtam neked ezt.

2018. aug. 14. 11:26
 12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó keversz valakivel. Sose írtam ki kérdést ebben a kategóriában.
2018. aug. 14. 11:32
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Nézegess képeket Ashley Graham-ről és a férjéről:

[link]

2018. aug. 14. 11:42
 14/20 A kérdező kommentje:
Ez a nő kövér? Hát nem tudom...
2018. aug. 14. 11:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg olyan jó a barátod, mint amilyennek leírod, akkor biztos lehetsz benne, hogy nem csak "jobb nem jutott" alapon van veled, hanem komolyan is gondolja a kapcsolatot.

Amíg mások nem szólják le a srácot, addig ne spekulálj, mert mindenkinek rosszabb lesz.

Illetve ha nem tetszik, amilyen vagy, akkor kérd meg a barátodat, hogy segítsen. Ha álomszép teste van, akkor valószínűleg tud neked segíteni. Ugyanis tisztán látszik, hogy itt egyetlen embernek van baja veled, és az saját magad vagy.

2018. aug. 14. 12:00
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

Igen, az:

[link]

2018. aug. 14. 13:41
 17/20 A kérdező kommentje:
Nagyon fején találtad a szöget! Remélem, ha lement a maradék súlyom ez megváltozik.
2018. aug. 14. 13:43
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Mondd csak, kinek szeretnèl megfelelni?

A baràtodnak vagy tök idegen embereknek?

A baràtod szeret ìgy?

Te is szereted a baràtodat?

Bèke ès boldogsàg nektek!

2018. aug. 14. 14:18
 19/20 A kérdező kommentje:
Talán leginkább magammal. :/ Nem tudom, de lehet azért jön ez a sok negatív gondolat, mert magamat nem tudom elfogadni? Nagyon szeretem a barátomat, és vonzódom is hozzá, igen.
2018. aug. 14. 14:20
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Háát! Nem kellene éjjel nappal zabálni! 😂😂😂
2018. aug. 14. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!