Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, ha az önbizalmam miatt nem tökéletes a kapcsolatunk?
Van egy srác, akivel majdnem 2 éve járok. Nagyon jól működik a kapcsolatunk, de nincs önbizalmam, ami kihat mindenre, ami velem kapcsolatos.
Egyrészt úgy érzem, hogy soha nem leszek elég szép, mint az általa szépnek tartott nők vagy a volt barátnői. Hiába mondja, hogy szép vagyok, úgy érzem soha nem leszek elég jó... :(:( Hogyan növelhetném az önbizalmamat?
Dokihoz nem akarok menni és képet sem szeretnék itt senkinek küldözgetni.
Előre is köszi a válaszokat!
Odaállsz a tükör elé minden reggel/este és azt mondod:"Szép vagyok. Isten ilyennek alkotott és én így vagyok jó."
Nem viccből írtam!:)
Ha nem hiszel a barátodnak,kérdezd meg az Urat!:)
Ő nem teremt selejtet,és mindenkit az Ő képmására és SZÉPnek alkotott! Ne azt nézd,hogy régen milyen barátnői voltak a barátnődnek,inkább próbálj meg Te önmagad lenni és úgy elfogadni magad,ahogy vagy!
Persze,tehetsz is azért,hogy szebbnek lásd magad(gyakoribb fodrász,öltözködés) de fontos lenne,ha észrevennéd,hogy a belső tulajdonságaid azok,amik valóban értékesek!
Lehet,hogy nem vagy hasonló egyik csodásan színésznőhöz,énekeshez,volt barátnőhöz sem, de lehet,hogy éppen emiatt szeret Téged a barátod! Ha nem a külsőségek számítanak egy kapcsolatban,az nagyon nagyon jó jel!!!
Nekem is ez a problémám :(
Ismered a volt barátnőket? Honnan tudod, hogy jobbak, mint te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!