Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthet valamit? Miért ilyen velem a pasi?
Éppen csináltam a dolgom, amikor a következőt vettem észre: Nézett, miközben pakoltam, és talán enyhén mosolygott is. Viszont, nagyon nem kommunikál velem, csak egy két szóra szorítkozik. (Persze, mindenki mással nagy dumás)
L
Pont azért csak veled nem mer beszélni, mert tetszel neki, magamból kiindulva.
Mindenkivel jól el vagyok, megnevettetem őket, de ha tetszik, akkor csak szemezek, mosolygok vagy nagy nehezen elváltozott hangon baromságokat beszélek :D
Én már értettem félre ilyen viselkedést.
Nem minden esetben jössz be a férfinek ha így viselkedik veled.
A múltban velem is viselkedett így valaki, de nem azért mert annyira zavarban lett volna a jelenlétemben, hanem ellenkezőleg nem érdekeltem egy cseppet sem, azért volt szemmel láthatóan közömbös velem.
Hajlamosak vagyunk azt gondolni mert annyira tetszik nekünk a másik, hogy biztos csak nem mer lépni stb., közben meg vígan éli életét nélküled, úgy hogy eszébe sem jutsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!