Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van ket pasi, es egyiket sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ket pasi, es egyiket sem ertem. Valaki el tudna igazitani rajtuk?

Figyelt kérdés

Az elso: mindig magarol beszel h vele miujsag,mikor megkerdezi tolem akkor nem is figyel ram annyira..utana elkezdi megallas nelkul mondani megint a dolgait de ha en beszelek arra annyira nem is figyel. Ez most mi??😅

Masodik: Nem fekudtem le vele ezert mar nem is ir, viszont lajkolgatni lajkolgat meg van h ir h milyen csinos vagyok aztan ennyi,megha meglat valahol mindig odajon beszelgetni es mosolyogva koszon de nem ir nem keres. Ezt is hova tegyem?😀

Elore is koszii

2018. júl. 24. 13:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
21%
Tudják rólad hogy kurtizán vagy, és meg akarnak hagyítani.
2018. júl. 24. 13:14
 2/15 anonim ***** válasza:
21%
Szívesen.
2018. júl. 24. 13:14
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Ne foglalkozz ilyenekkel, mindkettő a kis saját világában él te meg keress magadnak egy olyat aki figyel is rád, én ezt próbálnám
2018. júl. 24. 13:15
 4/15 A kérdező kommentje:
22 vagyok eddig 1 fiuval voltam es nincsenek kihivo kepeim se sehol :) ugyhogy nem vagyok kurtizan
2018. júl. 24. 13:17
 5/15 anonim ***** válasza:
22%
De az vagy. Muti képet.
2018. júl. 24. 13:18
 6/15 anonim ***** válasza:
95%

szerintem mindkettő éli a saját kis világát... Egyik sem akar tőled semmit, viszont vevő lenne dugipartira, ha feldobnád.

Többet egyiktől se várj.

2018. júl. 24. 13:20
 7/15 anonim ***** válasza:
78%

Az elsőt felejtsd el.. az ő élete saját magára korlátozódik..

A második meg.. kicsit durcis, ő sem lesz a legjobb partner, de sokkal több potenciál van benne mint az elsőbe.

2018. júl. 24. 13:21
 8/15 anonim ***** válasza:
93%
Mind kettő kuka.Az önző férfiakat pedig messze kerüld el, ha valaha szeretnél egy normális kapcsolatban élni, ahol téged néznek valamibe, és nem csak egy kiszolgáló személyzetnek néznek.
2018. júl. 24. 13:21
 9/15 anonim ***** válasza:

1. Egy pont ilyen nővel volt dolgom. Önző, tojik rád, csak szokásból, udvariasságból kérdez vissza, amúgy nem érdekli. Tőlem pénzt, és szívességeket, és néha HA egyedül van, magányos (szigorúan csak akkor, különben "takarodj a csába") akkor kis törődést akat. Tőled a pasi nyilván puncit akar.

2. Mert miért pedálozzon ha nem viszonzod? Te miért nem írsz rá?

2018. júl. 24. 13:35
 10/15 anonim ***** válasza:
"Felnőtt" kategória
2018. júl. 24. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!