Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
No vagyok, es a pasi szegeny?
Szoval, no vagyok, az atlagosnal jobb anyagi helyzettel es van egy pasim akivel hetente randizunk. A dolog rovid lenyege annyi, h o a noverevel, a batyjaval, es a novere ket gyerekevel el ergo nala nem tudunk randizni, nalam pedig a randi mas okbol kizart (indifferens h miert).
Szoval hotelekbe jarunk ami tok oke de MINDIG en fizetek, en fizetem a kajat is ha rendelunk, plusz taxik (oke neha beszall a taxiba). A legjobb eset az ha mondjuk felezzuk de ez eddig ketszer fordult elo.
Itt nem arrol van szo, h anyagias vagyok de ahonnan en jovok ott normal esetben a ferfiak fizetnek- a nok pedig felajanljak h fizetnek, de ez eszebe sem jut.
Lenyeg a lenyeg, szombaton randi de mivel elegem van az allando fizetesbol kozlom vele h ezen a hetvegen vagy o fizet mindent vagy nincs randi.
Mindketten 30 on felul vagyunk nekem sajat hazam plusz egy lakasom van o pedig egy alberletben dekkol a fel csaladjaval. Mindezt tudtam mielott osszejottunk, de mivel tetszik es szeretjuk egymast, igy igy voltam vele, h ez nem szamit. Az osszes pasim hasonlo ill magasabb szinvonalon ally anyagilag, szoval ez sosem volt problema.
Tudom h szegeny es emiatt rosszul erzem magam attol h valasztas ele allitom-de semmi kedvem ezt az unfair helyzetet fenntartani. A vicc az h o vidaman elnezi h en fizetek, csak akkor fizeti a felet ha megkerem,
A multkor elutaztunk es kozoltem h ez csak ugy mukodik ha fizeti a sajat repjegyetbes a szallodaja felet amibe szerencsere beleegyezett.
44 eves pasikent sztem ez borzaszto.
33/N
Probal jobb munkat keresni de olyan irrealis otletei vannak h nem tudok mit kezdeni veluk, pl valami uj chilli-t fejleszteni, akkor valami focikonyvet kezdett irni amiben gyakorlatokat mutat be, egyebkent jelenleg apolo-es mellette masodallasban sef valami kifozdeben.
Szoval fogalmam sincs h ebbol hogy lesz jelentos (vagy barmilyen) jovedelme, de jelenleg kocsira gyujt.
Nincs ezzel semmi baj, mindenkinek mas az anyagi helyzete es ezert nem nezek le senkit de egyszeruen taplosag elvarni valakitol h folyamatosan fizessen -akar ferfi, akar no az illeto.
Jo szive van, es nagyon szerelmes belem es mondta h semmi Gond az egesz hetveget allja-de ettol rosszul erzem magam mert gyerektartast is fizet es az van bennem, h a gyerektol veszek el-ez szornyu.
5-os
Azert mert ahogy egy no sem, egy ferfi sem varhatja el folyamatosan h a no fizessen. Egy parkapcsolat mindig “kiadas” mindket felnek-ergo ha Valaki nem engedheti meg maganak, akkor alakitson ki maganak eloszor egy elethelyzetet amiben ezek a dolgok megoldhatoak.
Attol, h en atlag felett keresek az nem jelenti azt h az en felelossegem fizetni folyamatosan. Most itt nem az osszegrol van szo mert nem csillagaszati, tehat igy nem oszt nem szoroz kategoria, hanem magarol a hozzaallasrol, a gesztusrol.
De amúgy most mit akarsz?
Mi a kérdés?
Vagy csak elmesélted a sztorit?
2 ember között fennálló markáns anyagi, műveltségbeli, életmódból stb. fakadó különbségeket áthidalni, illetve ezekkel együtt élni csak úgy lehet, ha valaki jelentős engedményeket tesz.
"Nála" találkozni nem tudtok - OK. Nincs is olyan, hogy nála.
Az mondjuk egyáltalán nem indifferens, hogy a te 2 ingatlanodban miért nem lehet találkozni, de te tudod.
Lenne tippem....
De most mit akarsz ilyen szintkülönbséggel?
Neked a folyamatos hotelezés, étterem, taxi, külföldi út, repjegy, szállás stb. semmi, csípőből kifizeted, ő 44 (!!) évesen konkrétan a templom egere szinten van, nulla vagyonnal, talán átlag keresettel. Azon is csodálkozom, hogy a repjegyet ki tudta fizetni.
Mit szeretnél, ha egyszer nincs olyan anyagi szinten, mint te? Neked kellene egy hozzád hasonló financiális helyzetben lévő pasi, akikhez szokva is vagy, nem egy ápoló, másodállásban séf, erősen korlátozott anyagi lehetőségekkel, mert az nem tudja a te általad elvárt szintet nyújtani.
Mit nem lehet ezen megérteni?
Na, meg, az, hogy vígan elnézi, hogy te fizetsz...:D.
Ezen konkrétan felnevettem.
44 éves pasi, nincs semmije, gyerektartást fizet, te meg, a 33 éves, gazdag, jó bula fizeted neki a kufircolás teljes költségeit.
Hát, te vagy a nap vicce.
De bocsánat, természetesen őszintén, érdek nélkül szeret.
Javaslom keress a saját körödből randi-partnert, annak nem kell majd megmondani, hogy b. meg, azért néha neked is eszedbe juthatna, hogy fizess!
Ha egyszer nincs miből, igénye, lehetősége sincs a felemelkedésre, mert mondjuk végzettsége sincs, akkor mit szeretnél, miből fizesse az erősen pénzigényes életmódodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!